2777
2789
عنوان

گریه زیاد نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 23 پست
براش صدای قرآن بزار سینه خودتم بزار دهنش آرامش میکنه

بله براش می‌زارم و رو سینه میگیرم براش آواز میخونم میگردونمش ولی فقط گریه تا شیر بهش برسه 

ببرش پیش متخصص گوارش کودکان

پیش کلی متخصص بردیم کلا دکترا هم تعجب میکنن میگن چرا اینقدر پیش دکتر میبرید 

پیش متخصص و فوق متخصص و پزشکای معروف بردیم ولی فقط قطره می‌نویسن و چیز خاصی نمی‌گن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ریفلاکس داره پرخوری بدترش میکنه دکتر به من گفت تعداد دفعات ببر بالا ولی حجم کم

بله دکترها هم دقیقا همین رو میگن ولی به هیچ وجه آروم نمیشه فقط گریه می‌کنه تا سیاه میشه و نفسش بند میاد اصلا نمی‌تونیم نگهش داریم تا سر دو ساعت برسه بهش شیر بدیم، نیم ساعت یه بار یا حداکثر یک ساعت یه بار کلی شیر میخوره 

وای چقد شرایطت سخته خدا بهت صبر بده

آره، درسته منو همسرم از کار و زندگی افتادیم ولی اصلا به خودمون فکر نمی‌کنیم ناراحت میشیم گریه می‌کنه کاش خودمون اذیت بشیم ولی بچه نه 

سلام مامان مهربون 💕

گریه‌های تکراری نوزادت احتمالاً به خاطر رفلاکس خفیف یا عادت به مکیدن برای آرامشه، نه گرسنگی. وقتی بعد شیر خوردن بالا میاره یعنی بیش‌ازحد خورده. حجم شیر رو کمتر کن ولی وعده‌ها رو منظم‌تر بده، بعد هر وعده هم حتماً آروغ بگیر و برای خواب از تماس بدنی و قنداق کمک بگیر.

اگر باز هم گریه‌ها شدید بود، پزشک باید از نظر رفلاکس گوارشی بررسیش کنه.

برای دیدن آموزش علمی و کاربردی‌تر درباره‌ی رفلاکس و گریه نوزاد، حتماً سر بزن به کانال یوتیوب من 👶💙 

👉  دکتر کودک شما   doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

بله براش می‌زارم و رو سینه میگیرم براش آواز میخونم میگردونمش ولی فقط گریه تا شیر بهش برسه

احتمالا رفلاکس داره بالا میاره.ی متخصص گوارش هم ببر سونو انجام بده از معدش

خدایا شکرت