2777
2789
عنوان

روزی ده تا قرص میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 42 پست
نه من اصلا بچگی اینجوری نبودمحتی الانم خیلی ساکت و آرومم حرکاتم خیلی آرومه بخاطر همین هیچکس از ظاهرم ...

مرسی الهی خدا بهت سلامتی بده ، 

این حرفت که گفتی سرکوبش نکن به دردم خورد ، چون مثلا جاهای عمومی که خیلی حرف میزنه دیگه تازگی خسته شدم بهش میگم ساکت ، ممنون ،ادم دیگه بچه که به این دنیا میاره باید حوصلشو داشته باشه وگرنه اصلا نیاره

و این هوش هیجانی که گفتین کاملا درسته تا حالا چند نفر بهم گفتن این خوب ادم ها رو درک میکنه 

تشکر بابت راهنمایی 🌹

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهات اصلا ریزشش کنتر تشده؟ فیناستراید چند میخوری

پارسال فیناستراید مصرف کردم بهتر بود ولی امسال از اول سال ریزش مو دارم ریزش مو من هورمونی نیست دکتر به من بیوتین داد تاثیر نداره ریزش مو من از استرس هست 

پنج ماه ،دی ماه آزمایش هورمونی دارم که مشخص میشه

ببخشید هی سوال میکنم الان با وجود مصرف این قرصا هنوز ریزش دارید درسته؟

من دوتاستراید سیبل اسپیرونولاکتون اوزیل میخورم ریزسم فقط بک ماه اول مصرف فیناستراید قزع شد دوباره برگشت تا ب الان ک ۴ ماه میگزره

ببخشید هی سوال میکنم الان با وجود مصرف این قرصا هنوز ریزش دارید درسته؟من دوتاستراید سیبل اسپیرونولاک ...

اشکال نداره ریزش مو من از استرس هست چون من از بچگی استرس شدید دارم 

به جای قرص اعصاب نمازاتو اول وقت بخون روزا صلوات زیاد بفرس

خودم تضمینی جواب گرفتما

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️