2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این شغل چیه

50 بازدید | 6 پست

جدیدا افتاده به سرم

باستان شناسی

حقوقش چطوره؟ باید چی بخونیم؟ و اینکه فقط تو ایران باید بمونیم یا میشه رفت کشورهایی مثل یونان و مصر؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

باید باستان‌شناسی بخونی. فکر نکنم بازار کار آنچنانی داشته باشه. قطعا تو سایت‌های باستانی باید کار کنی که توی ایران هم زیاد هستن. ولی خب یه تعداد محدودی متخصص نیاز دارن دیگه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

باید باستان‌شناسی بخونی. فکر نکنم بازار کار آنچنانی داشته باشه. قطعا تو سایت‌های باستانی باید کار کن ...

نمیدونم چرا یهو افتاد به سرم 

اگه باستان شناس شدیم میتونیم بریم کشورهای دیگه باستان شناسی کنیم مثلا مصر؟؟

شغل های مرتبط به تاریخ چیه؟

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا یهو افتاد به سرم اگه باستان شناس شدیم میتونیم بریم کشورهای دیگه باستان شناسی کنیم مثلا م ...

نه مصر به ایرانیا ویزا نمی‌ده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه مصر به ایرانیا ویزا نمی‌ده.

یونان چی؟

شغل مرتبط به تاریخ چی داریم به جز این؟

یونان چی؟شغل مرتبط به تاریخ چی داریم به جز این؟

نمی‌دونم.

ولی فکر کنم گرایشات خاص داره باستان‌شناسی. مثلا برای باستان‌شناسی یونان باید اونقدر ادامه تحصیل بدی که متخصص یونان‌شناسی بشی. اینجوری نیست که با مدرک کارشناسی باستان‌شناسی بتونی بری کار تفحصی انجام بدی.

هرچند می‌دونم دانشجوها رو چندتا سایت می‌برن برای تمرین و کاوش.

نمی‌دونم.ولی فکر کنم گرایشات خاص داره باستان‌شناسی. مثلا برای باستان‌شناسی یونان باید اونقدر ادامه ت ...

ممنون❤️