2777
2789
ما اگه ناخواسته آسیب وارد کردیم خب آسیب هم دیدیم خودمونآخه همسر اولم الان منو به زن خیانت کار میبینه ...

کسی که با وجود داشتن همسر مجنون یکی دیگست ، فردا روز هم ممکنه تو زندگی با تو مجنون و شیدای یکی دیگه بشه 

وقتی زن اولشو ول کرده ، چرا فکر میکنی به تو متعهد میمونه ؟

ضمنا شما آسیبتونو ناخواسته وارد نکردید ، شما بر احساساتتون تسلط داشتید ، انسان مختاره و باید مسئولیت اشتباهاتشو قبول کنه 

همسر شما چرا با وجود اینکه میدونه شما عاشق یکی دیگه هستید از شما جدا نمیشه ؟ به خاطر لجبازی یا علاقه ای که هنوز بهتون داره ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اینطوری فکر میکنی وقتی باهاش بری زیر یه سقف ، صبح تا شب فکر اینکه نکنه هنوز زن اولشو دوست داره ...

خب منم میتونم همه این احتمالا رو در مورد اون درنظر بگیرم 

اینا ویژگی های پارانوئید نیست

کسی که با وجود داشتن همسر مجنون یکی دیگست ، فردا روز هم ممکنه تو زندگی با تو مجنون و شیدای یکی دیگه ...

من تنهام 

هیچ دوستی ندارم 

کسی منو درک نمیکنه 

دلم میخواد درک بشم 

روحیم بهم ریختس 

خب اگه من بد کاری کردم یهویی نبوده که علت های ریشه ای داشته

اون که هنوز زنشو دوست دارهشوهر اولم هم که دیگه منو نخواد پس من چی زندگیم بهم ریخت

دقیقا همین قسمت دردناک ماجراست 

آقا ذهن خانم رو درگیر میکنه ولی همسر خودش رو هرگز از دست نمیده و حاضر نمیشه طلاقش بده 

از اون طرف خانم پل های پشت سرشو خراب میکنه و بیشترین آسیب رو میبینه 🤦‍♀️

سعی کن با همسرت صحبت کنی و یه تصمیم درست در مورد زندگیتون بگیرین . تو به اون خیانت کردی و اونم به تو ، اگه بتونید همدیگه رو ببخشید خوب میشه اگه که نه هم که از همسرت جدا شو و مستقل زندگی کن 

واقعا مردا انقدر ارزشمند نیستن که به خاطرشون اعتبار و آبرو و شرافتت رو از دست بدی 

زندگی مستقل شرف داره به زندگی با مردی که زندگی زن قبلیشو خراب کردی

خب منم میتونم همه این احتمالا رو در مورد اون درنظر بگیرم اینا ویژگی های پارانوئید نیست

نه 

ویژگی های نرمال آدمیه که با یه خیانتکار ازدواج کرده و خودشم خیانتکار بوده 

زندگیتون یه زندگی عادی نخواهد شد بهت قول میدم

دقیقا همین قسمت دردناک ماجراست آقا ذهن خانم رو درگیر میکنه ولی همسر خودش رو هرگز از دست نمیده و حاضر ...

من بعضی وقتا از اون زده میشم و یاد همسر اولم میفتم 

اون خیلی خوب و محجوب بود 

ولی این متاهله با دوستم به من خیانت کرد

ولی من بخشیدمش 

من زندگیمو خراب کردم چه جوری درستش کنم

چیکار کنم همسر اولم بهم اعتماد کنه و دوباره دوسم داشته باشه

هنوز بهم علاقه داره ولی اذیتم میکنه

میفهمم ، هم تو حق داری و هم اون 

نمیتونید رابطتونو ترمیم کنید ؟ 

حیفه واقعا چند سال زندگی کردید با هم و یه زمانی هر دو همو دوست داشتید . بازم میگم حتی اگه جدا شدی بازم سراغ اون آقا نرو چون اون زنشو دوست داره و هنوز میخواد باهاش زندگی کنه و زنش هیچ گناهی نداره ، تو نمیتونی زندگیشو خراب کنی

میفهمم ، هم تو حق داری و هم اون نمیتونید رابطتونو ترمیم کنید ؟ حیفه واقعا چند سال زندگی کردید با هم ...

من دیگه نمی‌خوام زندگیشونوخراب کنم و با مرد دیگه کاری ندارم این یه رابطه از پایه اشتباه بوده 

ولی روم نمیشه به شوهر اول خودم بگم برای من بابا شو 

بعدش گریم نیفته وقتی لوس میشه یاد اون میفتم که باهام پدرانه رفتار میکرد بعد از طرفی نمی‌خوام دوباره زندگیشون بهم بخوره

من تنهام هیچ دوستی ندارم کسی منو درک نمیکنه دلم میخواد درک بشم روحیم بهم ریختس خب اگه من بد کاری کرد ...

بله درست میگی 

هیچکس همینجوری الکی دست به کار اشتباهی نمیزنه ، معمولا شرایط هم تاثیر میذارن و باعث میشن آدما کارای اشتباهی بکنن 

ولی ما نمیتونیم اشتباهاتمونو گردن شرایط بندازیم 

این احساس درک نشدنت رو هم میتونم حس کنم . تو تو زندگیت خیلی اذیت شدی.اشکال نداره درست میشه 🫂❤️‍🩹

به این فکر کن که دنیا با تو بی رحم بوده و اذیتت کرده ، حالا تو دلت میاد بلایی که زندگی سر تو اوورده و تو رو تنها رها کرده رو سر یکی دیگه بیاری ؟ دلت میاد زن اون آقا، شوهر و آشیانه و زندگی آرومشو از دست بده و رنجی رو که تو کشیدی رو بکشه ؟

چطوری دلت میاد اینکارو باهاش بکنی ؟

تو هرچقدرم درد کشیده باشی و درک نشده باشی ، ولی انسان بدی نیست و دلت نمیخواد به بقیه آسیب بزنی 

بله درست میگی هیچکس همینجوری الکی دست به کار اشتباهی نمیزنه ، معمولا شرایط هم تاثیر میذارن و باعث می ...

اون خانواده خودشو داشت من می‌خوام دوباره برگرده به خانوادش 

منم برگردم به عشق اولم و اصلیم فقط نمی‌دونم دختری که من از این رابطه دارم قبول می‌کنه یانه

خیلی خوبه که خودتم میدونی این ماجرا علت های ریشه ای داشته 

این یعنی تو هم یه آدم معقول و منطقی هست 

بگرد و علت هاشو پیدا کن ، سعی کن یه فکری به حال اون بخش آسیب دیده وجودت بکنی ، یه راهی برای پر کردن و تسکین دادن خلا های وجودت پیدا کن ، با خودت کنار بیا

اگه تلاش کنی و واقعا دنبالش باشی میتونی

خیلی خوبه که خودتم میدونی این ماجرا علت های ریشه ای داشته این یعنی تو هم یه آدم معقول و منطقی هست بگ ...

شوهر اولم منو لوس نمیکنه 

همش با من منطقی رفتار می‌کنه 

من نمی‌خوام 

من می‌خوام خیلی لوس باشم