2777
2789
عنوان

خیلی خستم از این زندگیم

72 بازدید | 4 پست

خیلی خیلی خستم از این زندگی دیگه نمیکشم بیزارم بخدا شوهر دارم ولی فک کنین اصلا وجود نداره واقعا هیچ وقت خونه نیست از سرکار که اومد میره ولگردی رفیق بازی تا اخر شب هر شب دعا میکنم این این بشر بمیره خیلی خستم ولی نمیمیره دعا کنین بمیره راحت شم‌ من😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براتون دعا می‌کنم

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 💙🫂 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹💮🌸

فقط 48 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم