2777
2789
عنوان

همسرم رفته گیم نت

72 بازدید | 3 پست

بچه ها همسر من با رفیق امشب رفتن گیم نت 

شوهرم کلا زیاد با دوستاش نمیچرخه همون چنتا رفیقاش ک خودمون باهم رفت آمد داریم آخر هفته و مسافرت میریم همونا ک خودمم هستم باهاشون

بعد با این صمیمی تره نسبت ب اونا باشگاه و اینا باهم می‌رن 

حالا امشب رفتن گیم نت باهم از ساعت ۷ ک بهم زنگ زد گف رسیدم الان زنگ زد گفتم کی میای گف ی ساعت ی ساعت و نیم دیگ تا الان ی دست زدیم اومدیم دم درش ی سیگار بکشیم بریم بقیشو بازی کنیم  

شوهر من همش سیگار نمیکشه مثلا چی بشه بکشه یا مثلا دورهمی باشیم بکشه یا خودم مثلا هوس کنم بهش بگم درکل باهم میکشیم 

من کلا آدم استرسی ام همش برا خودم خیال باقی می‌کنم چرت پرت اینم بگم تاحالا هیچی ازش ندیدم اصلا فکرشم نمیکنه اصلااااا ک بخاد بهم دروغ بگه یا کاری بکنه زبونم لال 

اما الان استرس گرفتم نمی‌دونم چرا هرجا میره استرس میگیرم 

الان همش تو خودم میگم چرا داره سیگار میکشه😑

🥰غم دنیارو بیخیال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شل کن 

خودتو اذیت میکنی

یه رفیق داره شوهرم زنش خیییلی اضطراب داره و اون مدام فکر میکنه شوهره بهش خیانت میکنه!!!

شوهرش میگه میرم پیش فلانی ( شوهر من) از لحظه‌ای که از خونه میزنه بیرون این خانم تلفن منو سوراخ میکنه میگه شوهرم رفته پیش شوهرت؟ میگم نمیدونم میگه زنگ بزن بپرس میگم نمیتونم زنگ میزنه به حسابدار مغازه شوهرم آمار شوهرش و میگیره که چه ساعتی رفته چه ساعتی اومده و مدااام تو فکره شوهرم کجاس چیکار میکنه

جالبش اینجاس بعد که شوهرش میره خونه از من قهر میکنه😂تا مدتها بهم زنگ نمیزنه تا دوباره شوهره بخواد بره پیش شوهر من.....