2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج خوب رو همه دوست دارن همه دنبال ازدواج خوبن کسی دنبال اسارت توی خونه شوهر نیست آدم توی سنن بالا مخصوصا همدم مهربون وبادرک وفهم میخواد که متاسفانه مرد اینجوری کمیابه 

میشه هم ازدواج کنی هم مستقل باشی طرف مقابلت فرد مناسبی باشه اینا با هم تضاد ندارن

و حالا اون فرد واقعا مناسب پیدا شه یا نه رو نمیدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
میشه هم ازدواج کنی هم مستقل باشی طرف مقابلت فرد مناسبی باشه اینا با هم تضاد ندارنو حالا اون فرد واقع ...

به مستقل مجردی نمیشه ازدواج خیلی دردسر زیادی داره 

کاربر اقام 

ازدواج خوب رو همه دوست دارن همه دنبال ازدواج خوبن کسی دنبال اسارت توی خونه شوهر نیست آدم توی سنن بال ...

هم زن خوب وجود داره هم مرد خوب اسارتی در کار نیست 

کاربر اقام 

به تو چه، یکی دوست داره تا آخر عمرش مجرد بمونه عشق و حال کنه یکی هم کلا موفقیت و زندگیشو تو شوهر کرد ...

منم نظرمو گفتم هر کسی می‌تونه نظرشو بگه مث بچه های سه ساله به تو چه به تو چه را انداختی 

کاربر اقام 

به مستقل مجردی نمیشه ازدواج خیلی دردسر زیادی داره

قطعا که مسئولیت داره محدودیت‌های خودشو داره

ولی گاهی آدم‌ها این مسئولیت رو انتخاب میکنن دلایل زیادی میتونه داشته باشه عاطفی و جنسی و...

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم