2777
2789
عنوان

بیست و پنج سالمه یه بچه دارم و باردارم ولی خواب مدرسه میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 44 پست
درس قطعا خوشبختی میاره و آینده رو تامین می‌کنه ولی برا کسی که خودش بخواد....کلی دانشجو موفق رفتن اون ...

درسته ولی علاقه بچه باید در الویت باشه همونجور که دکتر مهندس لازمه شغل های دیگه که هنری و فنی و ورزشی باشن هم برای جامعه لازمه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرت نیستم ک نازتو بکشم هر چی هستی باش

قرار نیس ناز کسیو بکشی فقط دل کسیو نشکون با حرفات

یه نفر یه اه میکشه یه موقع اهش دامنتو میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته ولی علاقه بچه باید در الویت باشه همونجور که دکتر مهندس لازمه شغل های دیگه که هنری و فنی و ورزش ...

اینو کامل قبول دارم ولی میدونی انقد این حرفارو به بچه ها زدن الان هر درسی رو میذاری جلوشون میگن که چی ؟! درس به درد نمیخوره فلانه درحالی که تا تهشو نزن متوجه نمیشن که چقد می‌تونه براشون خوب باشه مخصوصا برای یه دختر

اینو کامل قبول دارم ولی میدونی انقد این حرفارو به بچه ها زدن الان هر درسی رو میذاری جلوشون میگن که چ ...

همه اقوام ما دارن میرن انسانی و کلی خرج دانشگاه میکنن ولی هیچی به هیچی

یکی از اقواممون رفت طراحی لباس ماشالله الان خیلی موفقه خیلی هم استعداد داره من خودم دخترام بزرگ بشن هر حرفه ،کار،ورزشی که دوست داشته باشن میذارمشون حداقلش اینه علاقشونو دنبال کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه اقوام ما دارن میرن انسانی و کلی خرج دانشگاه میکنن ولی هیچی به هیچییکی از اقواممون رفت طراحی لباس ...

🤦🤦همه دیگه الان میرن دانشگاه مهم اونیه که درست بخونه و تجربه کسب کنه و خودشو با دنیا به روز کنه....مهم تر اینکه هدف داشته باشه. من خودم ۷ تا از دوستام اونوزن و چقدر موفق!

دانشگاه رو ک دیگ تو این زمونه همه میرن😂😂

پیامای همین تاپیکو بخونید همونایی که ادعاشون میشه درس خوبه ببینید چجوری فحاشی کردن و دل منو شکوندن

مگه چند نفر این تاپیکو میبینن؟ که میگن بی سوادی رو ترویج نکن؟

مگه چی میگم؟میگم بی سواد بمونید؟فقط میگم به بچه ها فشار نیارید ودرکشون کنید

بخونید و ببینید سواد شعور نمیاره بچه هاتونو درک کنید و بذارید برن پی علاقشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فاصله سنی نه بهتره بگی فاصله ماهیخودش اگ یکم درس میخوند دو واحد دانش خانواده پاس میکردعادی ترین کار ...

خدایی تو این دوره زمونه ناخواسته باردار شدن هیچ جوره تو کت من نمیره ولی خب حالا شدع دیگه .. چاره ای نیست

قرار نیس ناز کسیو بکشی فقط دل کسیو نشکون با حرفاتیه نفر یه اه میکشه یه موقع اهش دامنتو میگیره

اه انسان بد ذات و بد سرشت هیچکس رو نمیگیره دلت بقدری سیاهه ک برای مردم دعای بد میکنه روح ناپاکتو جمع کن دیگ منو ریپلای نکن بسلامت

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

خدایی تو این دوره زمونه ناخواسته باردار شدن هیچ جوره تو کت من نمیره ولی خب حالا شدع دیگه .. چاره ای ...

الان خیلیا با ای یو دی هم باردار میشن با امپول و....ایننکه شما ندیدی تقصیر کسی نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فاصله بچه ها چقدن من برا بارداری دومم اقدامم ۳ ماهه نمیشه

پیاز رو امتحان کن 

یا فرتیل اید اگه هزینه برات مهم نیست

اگه خاستی بگو برات توضیح میدم هر دورو

1
5
10
15
20
25
30
35
40