2777
2789
عنوان

بیست و پنج سالمه یه بچه دارم و باردارم ولی خواب مدرسه میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 44 پست

درس خاص نیس نه پس زاییدن خاصه

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیو داری کمکت باشه؟چون فاصله سنی شون کمه

فاصله سنی نه بهتره بگی فاصله ماهی

خودش اگ یکم درس میخوند دو واحد دانش خانواده پاس میکرد

عادی ترین کار ک پیشگیری هستو بلد میشد انقدرم ب بدن خودش اون دو بچه لطمه وارد نمیکرد

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

درس خاص نیس نه پس زاییدن خاصه

واست متاسفم واقعا تمام حرف من اینه به بچه بیشتر از توانش فشار نیارید خیلی دلمو شکوندی ایشالا خدا داغ بچه رو دلت بذارع که دیگه دل یه مادر باردارو اینجوری نشکونی

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درس قطعا خوشبختی میاره و آینده رو تامین می‌کنه ولی برا کسی که خودش بخواد....کلی دانشجو موفق رفتن اونور و زندگی راحت دارن مستقل شدن این همه مهندس و شاغل که موقعیت اجتماعی خوبی دارن 

قرار نیست برای خوندن هر جمله از کتاب ک پول بریزن به حساب😂

واست متاسفم واقعا تمام حرف من اینه به بچه بیشتر از توانش فشار نیارید خیلی دلمو شکوندی ایشالا خدا داغ ...

با دعای گربه سیاه بارون نمیگیره

بیخود میکنی بی علمی رو ترویج میکنی

شب امتحانی درس خوندن قطعاً چیز خاصی نیست دنیارو علما میچرخونن با درس خوندن

من هییییچوقت شب امتحانی نبودم همیشه هم نمراتم بالا بود ولی کسایی مثل من بیشتر بهشون فشار اومد تا کسایی که درس خون نبودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فاصله سنی نه بهتره بگی فاصله ماهیخودش اگ یکم درس میخوند دو واحد دانش خانواده پاس میکردعادی ترین کار ...

من لیسانسم عزیزم خونه بابامم لیسانس گرفتم

مگه شما میخوای بزرگشون کنی که انقدر ناراختی؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هییییچوقت شب امتحانی نبودم همیشه هم نمراتم بالا بود ولی کسایی مثل من بیشتر بهشون فشار اومد تا کسا ...

هر کسی چیزی که کاشته رو درو می‌کنه 

درس و علم همیشه مورد پسند بوده و توصیه شده 

فاصله سنی نه بهتره بگی فاصله ماهیخودش اگ یکم درس میخوند دو واحد دانش خانواده پاس میکردعادی ترین کار ...

واقعا نمیدونم چقدر ادما پپست شدن که اینجوری دل یه خانم باردارو میشکونن

شما سواد داری ولی نمیدونی خانمای باردار چقدر دلشون نازکه؟!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا نمیدونم چقدر ادما پپست شدن که اینجوری دل یه خانم باردارو میشکوننشما سواد داری ولی نمیدونی خانم ...

من شوهرت نیستم ک نازتو بکشم هر چی هستی باش