اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودش اگ یکم درس میخوند دو واحد دانش خانواده پاس میکرد
عادی ترین کار ک پیشگیری هستو بلد میشد انقدرم ب بدن خودش اون دو بچه لطمه وارد نمیکرد
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
واست متاسفم واقعا تمام حرف من اینه به بچه بیشتر از توانش فشار نیارید خیلی دلمو شکوندی ایشالا خدا داغ بچه رو دلت بذارع که دیگه دل یه مادر باردارو اینجوری نشکونی
درس قطعا خوشبختی میاره و آینده رو تامین میکنه ولی برا کسی که خودش بخواد....کلی دانشجو موفق رفتن اونور و زندگی راحت دارن مستقل شدن این همه مهندس و شاغل که موقعیت اجتماعی خوبی دارن
قرار نیست برای خوندن هر جمله از کتاب ک پول بریزن به حساب😂
واست متاسفم واقعا تمام حرف من اینه به بچه بیشتر از توانش فشار نیارید خیلی دلمو شکوندی ایشالا خدا داغ ...
با دعای گربه سیاه بارون نمیگیره
بیخود میکنی بی علمی رو ترویج میکنی
واقعا نمیدونم چقدر ادما پپست شدن که اینجوری دل یه خانم باردارو میشکوننشما سواد داری ولی نمیدونی خانم ...
من شوهرت نیستم ک نازتو بکشم هر چی هستی باش