2777
2789
عنوان

آرزو کردم بمیرم یهو نفسم گرفت گفتم غلط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست

چرا به مرگ فکر میکنی داداش بیخیال 

زندگی به لحظه هاست 

خوشی ها و خنده هاست

سخت نگیر مهم نیست

هم به چپ هم به راست

هر چی باشه آسمون مال توعه خاص بمون 

نشو شبیه بقیه بین کارتا آس بمون:)

آهنگ گوش کن خیلی تو روحیه تاثیر داره‌:قبرستون هیپ هاپ_یلخی_استثنایی_ول کن_باطل شد_شکرت_نابغه ها_اینجانب_قلعه_موصر_هنو_این منم_صبر۲_گرگ۲_راک ا چاک_مجلسی_زامبی_اینترو خاکستری

این اهنگارو حتما گوش کن خیلی تاثیر داره‌ و لازمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به مرگ فکر میکنی داداش بیخیال زندگی به لحظه هاست خوشی ها و خنده هاستسخت نگیر مهم نیستهم به چپ هم ...

تو این دنیا بیخیال نمیشه شد

من زندگی رو خیلی سخت میگیرم و کسی هم نمیتونه منو از این افکاری که توش افتادم نجات بده

اهنگهات هم فک کنم فقط اینجانب شایع رو گوش دادم😂فک کنم همشون هم رپ گفتی اره رپ زیاد میگوشم بخاطر همین عقده ای شدم😂

تو این دنیا بیخیال نمیشه شدمن زندگی رو خیلی سخت میگیرم و کسی هم نمیتونه منو از این افکاری که توش افت ...

عقده ای بودن که خیلی خوبه😅😂😁عقده ای باش مثلا عقده خونخ مجردی داشته باش عقده آیفون یا گوشی تاشو داشته باش من خیلی عقده‌ایم و واسه شون تلاش می‌کنم و حالا حالا ها هم قرار نیست بمیرم😁😅اکثرشون رپن گوش بده مطمئنم خوشت میاد😉:)

عقده ای بودن که خیلی خوبه😅😂😁عقده ای باش مثلا عقده خونخ مجردی داشته باش عقده آیفون یا گوشی تاشو دا ...

اره اگه عقده ای نبودم ۴ سال پشت کنکور نمیموندم🤣پرستاری هم قبول شدم نرفتم چون دنبال جای بالا هستم. بااینکه خانومم و همین یه شغل هم کار منو راه میندازه با زیاده طلبم هیچی هم حالیم نیس. بخاطر این فشارهایی که این چند سال کشیدم ارزوی مرگ میکنم ادم گاهی اوقات احساس خستگی هم میکنه

اره اگه عقده ای نبودم ۴ سال پشت کنکور نمیموندم🤣پرستاری هم قبول شدم نرفتم چون دنبال جای بالا هستم. ب ...

آهنگ عقده ای از شایع رو گوش بدین

انقد عقده‌ای باشین که بهش برسین

شما کنکوری بودین استاد شجاعی رو میشناسین؟

آهنگ عقده ای از شایع رو گوش بدینانقد عقده‌ای باشین که بهش برسینشما کنکوری بودین استاد شجاعی رو میشنا ...

عقده ام شنید. اسمش نمیدونم عقدس یا چی دوست دارم پشتم باشی، میخوای ببینیم تو نوبت وایسی ، نمیدونم عقدس یا چی داداش ما مجبور بودیم محکم باشیم، میدونی مجبور بودیم...

اوووو ۴ سال بااین اهنگا زندگی کردم😂

اره شجاعی رو میشناسم امسال باهاش کلاس برداشتم البته تازه