2777
2789

امروز اینقدر حالم بود یه عالمه گریه کردم و آرزوی مرگ کردم. یهو نفسم تنگ شد نمیتونستم نفس عمیق بکشم. ۲و۳ بار تکرار کردم نفس عمیق نمیتونستم بکشم بیشتر داشتم استرس میگرفتم گفتم خدایا غلط کردم چرا زود پشیمون شدم؟🥲وای چقدر بد بود یعنی مرگ اینقدر سخته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

منم یه باراینجوری شدم فکرکردم واقعامردم دیگه🤦‍♀️

دیگه هیچوقت همچین آرزویی نکردم 

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

منم یه باراینجوری شدم فکرکردم واقعامردم دیگه🤦‍♀️دیگه هیچوقت همچین آرزویی نکردم

نه من چند باری آرزو کردم😂ارزو کردم بمیرم هم خودم راحت شم هم دیگران از دستم راحت شن ولی ایندفعه حالم بد شد واقعا

نه من چند باری آرزو کردم😂ارزو کردم بمیرم هم خودم راحت شم هم دیگران از دستم راحت شن ولی ایندفعه حالم ...

خب منم دیگه بعداینکه داشت دعام قبول میشددیگه همچین آرزویی نکردم چقدزودبرآورده شد😅

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺