مظلوم_سایت مدیر عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 7348 عنوان چرااا هیچ حس ششمی دیگه اینجا نیستتتت😭 | مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 157 پست میشه ماه تولد من و اونی که دوسش دارمو حدس بزنی رنگ لباسم یه ویژگی ظاهری ازم و بگی بنظرت با ع برگشت یا دیدار دارم بازم صحبت میکنیم؟ رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔 1404/07/18 | 20:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lilllipooot عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 181 اخ من قبول بشم بخدا پیدات میکنم شیرینی میدم بهت انشالله اگه شدی خبرم کن خوشحال میشم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22373 واقعا حسی نمیگیرم گفتم ۵۰ ۵۰ شرایط باید ببینی چجوری پیش میره هیچی معلوم نیس نه میشه بگی نمیشه نه میش ... میشه از کارم بگی؟از رواشناسی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
mohiii80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2297 انشالله اگه شدی خبرم کن خوشحال میشم انشالله عزیزم خدا از دهنت بشنوهسیو کردم پیامتو 😂❤️
mohiii80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2297 انشالله اگه شدی خبرم کن خوشحال میشم راجب ازدواجم چی حدس میزنی با کی هست چه مدت دیگه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22373 فک نکنم اگه بشه سال دیگه س حس میکنی روزی مادر میشم؟و شخصیت همسرایندم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان
lilllipooot عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 181 راجب ازدواجم چی حدس میزنی با کی هست چه مدت دیگه سه وقت دیگه غریبه س نمیشناسیش
mohiii80 عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2297 با ادم مثل خودت وصلت میکنی گاهی بشدت باهم لج میکنید و گاهی باهم رفیق هستین مثل دوتا رفیقین باهم همون ... درست گفتی اینم👏🏻 دقیقا خصوصیات ادمیه که تو زندگیمه
drarmita عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 14418 انشالله اگه شدی خبرم کن خوشحال میشم عزیزم به منم میگی ممکنه امیرحسین به مرور زمان عاشقم بشه و بهم متعهد بشه؟نظرش درمورد اخلاق و ظاهرم چیه؟ من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22373 درست گفتی اینم👏🏻 دقیقا خصوصیات ادمیه که تو زندگیمه دعام کن برم برای همیشه با عزت اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان