2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تحقیق کردم تنها مراقبه و پاکسازی چاکراها تاثیر داره، اوایلم وضعیت به حدی خنده دار بود که موقع پاکسازی هم فکرو خیال میکردم ولی به مرور اوکی شد

روح درمانی رو شروع کن حتما خیلی تاثیر داره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بیکار هستید؟

کسایی که اینجورین درهرحالتی میتونن فکر کنن

حتی موقع خواب! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دلیلش چیه؟

اورثنیک

اصولا طبق تجربه و گذشته تلخ فرد به وجود میاد

افسردگی و... هم بهش دامن میزنه

اگه جلوشو نگیری بدتر میشه

اورثنیکاصولا طبق تجربه و گذشته تلخ فرد به وجود میادافسردگی و... هم بهش دامن میزنهاگه جلوشو نگیری بدت ...

اگه درگیری ذهنی کلا مربوط به کار باشه چی؟

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

اگه درگیری ذهنی کلا مربوط به کار باشه چی؟

ببین فکر کردن کلا طبیعیه

ولی خب یه سری محدودیت داره

مثلا راجع به کار فکرتو 24 ساعت مشغول نمیکنی

یکم بهش فکر میکنی دودوتا چهارتا میکنی بعد تموم میشه میره (البته این واسه ادم عادیه) 

ولی ادم اورثنیک اینجوری نیست، راجع به کوچیک ترین و بیخود ترین چیزا انقدر فکر میکنه که پدر مغزش در میاد، کلا مغز هیچوقت استراحت نداره و انگار همیشه شلوغه

ببین فکر کردن کلا طبیعیهولی خب یه سری محدودیت دارهمثلا راجع به کار فکرتو 24 ساعت مشغول نمیکنییکم بهش ...

من حداقل ۱۵ ساعت فکرم درگیر کاره، یهو میبینم دارم چند ساعته واسه سال بعد که باید چه کاری انجام بدم فکر میکنم

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

من حداقل ۱۵ ساعت فکرم درگیر کاره، یهو میبینم دارم چند ساعته واسه سال بعد که باید چه کاری انجام بدم ف ...

پس شماهم درگیری، واقعا چیز خوبی نیست