2777
2789

میدونم شاید مسخرست ولی فکر میکنم ۱۸ سال پیش منو تو بیمارستان عوض کردنو این خانواده ای که باهاشون زندگی میکنم خانواده ی واقعی من نیستن... درصد احتمالشم از نظرم بالاست... 

اولا که هیچ شباهتی به خانوادم ندارم حتی به فامیل

دوم مادرم گفت من خیلی سال بچه دار نمیشدم، پس شاید تو بیمارستان بچه مرده به دنیا آورده و یه چیزیم هست که شاید درست نباشه اما مادره من شیر نداشت و من شیر مادر نخوردم و بابامم بهم اهمیتی نمیداد و شیر خشک نمیخرید، جوری که من درد بی پولی و کتک و تبعیض و نفرین و فحش ناموسی تو این خونه شنیدم که برادرو خاهرم توی ثروت غلت میزدن... فامیلا ازم بدشون میاد از بچگی بی دلیل و نکته مهم اینه که اسمه من تو شناسنامه ی مادرم نیست... 

من از کجا باید خانواده ی واقعیمو پیدا کنم شاید اونا خواستن بگردنو نشد چون خونه قبلیمونو کوبیدن.. ولی زایشگاه آدرس مغازه ی پدرمم مینویسه به نظرتون؟ اون زمان بابام گوشی نداشت

میدونم شاید دارم خودمو گول میزنم ولی من نمیتونم اینا رو به عنوان پدرو مادر قبول کنم چون انقدر شکنجه شدم باورو عقلمو از دست دادم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اسمت نیس تو شناسنامه مادر؟بنظرم پیگیر شو

مامانم گفت خودم از قصد شناسناممو ندادم... شناسنامه مادرو پدرمم دست نویسه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

مگه میشه اسمت نباشه تو شناسنامه مادرت

بقرآن نیست... به خدا نیست... دست نویسه شناسنامه جفتشون

پشمام اول آزمایش بده ببین بچه اینا هستی یا نه بعد برو دنبال بقیه اش

پول ندارم که... ولی خدایی از لحاظ رنگ چشمو پوست و قد و وزن و شخصیت شبیه نیستم به هیچکس حتی تو کل فامیل کسی جال گونه نداره... من تقریبا مطمعنم

چند سالته؟خب بدون پول که نمی شه همه چی پول می خواد تقریبا

میشه اداره ی ثبت احوال رفت؟ دهه ی هشتاد با کامپیوتر ثبت میشد؟ 

بقرآن نیست... به خدا نیست... دست نویسه شناسنامه جفتشون

من نمیدونم ولی حق داری شک کنی

و اینکه گفتی اقوام باهات یجور دیگه هستن

برو یه ازمایش بده ببین چی میشه

از خودشون علت رو بپرس

من نمیدونم ولی حق داری شک کنیو اینکه گفتی اقوام باهات یجور دیگه هستنبرو یه ازمایش بده ببین چی میشهاز ...

نمیگن... صبح عین سگ کتک خوردم دیگع سمتشون نمیرم