2777
2789
عنوان

دارم از لاغری میمیرم تو رو خدا بیام راه حل بدید بهم بزودی عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 32 پست
پنج کیلو تو چند وقت ؟ فقط همینو مصرف میکردی ؟ چند وعده غذا می‌خوردی ؟

دوماه. من کم غذام راستش ولی سعی کردم مصرف نون رو بالا ببرم، صبحونه حتما کامل بخورم، میوه، ناگت، سیب زمینی، نون تست با شکلات صبحانه و اینا رو در طول روز هی خوردم

دوماه. من کم غذام راستش ولی سعی کردم مصرف نون رو بالا ببرم، صبحونه حتما کامل بخورم، میوه، ناگت، سیب ...

یعنی چند وعده تقریبا غذا می‌خوردی در طول روز؟ 

بجز این چیزی مصرف نکردی ؟ 

و اینکه چند پیمانه می‌خوردی هر روز ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چند وعده تقریبا غذا می‌خوردی در طول روز؟ بجز این چیزی مصرف نکردی ؟ و اینکه چند پیمانه می‌خوردی ...

راستش واسه من سنگینه یکم خوردنش سخت بود. دو پیمانه تو نصف لیوان موز هم بعضی اوقات قاطیش میکردم. سه وعده غذا رو میخوردم اما واقعا کم غذام به خصوص اگر برنجی باشه. بین صبحونه و ناهار و همچنین ناهار و شام هم وعده داشتم در حدی که خوراکی میوه ای چیزی بخورم. قرص زینک هم استفاده کردم البته