2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا فاطمه زهرانگوسه تا بچه دارمهمسرم وازکتومی کرده فکر نکنم این باشه تعبیرش

وای

چقدر من خندیدم خواهر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اون قیافه وحشت زده بعد شنیدن تعبیر خواب

خدا براتون خواسته یکی دیگه 🤣🤣🤣🤣

وای خدا.

تا شما باشی، خوابت رو جز برای آب روان برای هیچکس تعریف نکنی. 

که اگه شری در خواب باشه، با آب روان شسته بشه و بره.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عزیزم خصوصی بیا بهت بگم خیلی تفسیرش طولانیه

برا منم میگی عزیزم

خاب دیدم کنار امام زاده ای بودم یه خانم از تو ساکش دوتا چادر درآورد یکی مشکی اون یکی سفید سوزن کاری شده.این سفیده رو داد ب من ‌...منم سرم کردم داشتم باهاش با ناز و عشوه میرفتم سمت خونمون و نگاهم ب زمین بود ولی متوجه بودم همه داشتن نگام میکردن

وایچقدر من خندیدم خواهر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣اون قیافه وحشت زده بعد شنیدن تعبیر خوابخدا براتون خواسته یکی دیگ ...

😂😂😂

هنوز قلبم داره تاپ تاپ میزنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یا فیلم‌ترسناک دیده یا با بچه ها جمع شدن دور هم چیزای ترسناک تعریف کردن ترسیده این خواب و دیده

اصلا من کارتون هم روزی یک ساعت براش میزارم چه برسه به فیلم ترسناک ولی این دومی احتمال داره