2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیرهعمر ایشون طولانیه همون پسر بچه ای که دیدن فوت شده اون خانم ها هم دنبالتون بودن در واقع نشون از ا ...

میشه خواب منم بگی

خواب دیذم یه جایی بودم پر از درخت مو بود ولی انگور نداشت ولی یه عالمه برگ سبز و قشنگ داشت و همسرم داشت از اون برگ ها میچید میداد دست من

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم خیره باردار قراره بشین انشالله فرزند دختر هست

یا فاطمه زهرا

نگو

سه تا بچه دارم

همسرم وازکتومی کرده فکر نکنم این باشه تعبیرش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

خودم گفتم حتما مربوط به شغلش میشه چون دار کار قبلش رو جمع میکنه

یا فاطمه زهرانگوسه تا بچه دارمهمسرم وازکتومی کرده فکر نکنم این باشه تعبیرش

نمی‌دونم عزیزم یا این می‌تونه باشه یا به این معنی از جانب همسر خیر برکتی به دستتون میرسه 

اگر فرزند دختر دارین از سمت فرزند دخترتون خوشحالی دارین 

نمی‌دونم عزیزم یا این می‌تونه باشه یا به این معنی از جانب همسر خیر برکتی به دستتون میرسه اگر فرزند د ...

ممنون عزیزم 

اینکه خواب ببینی شخصی توی یه صف منتظر هست که انگار فوت شده و داره می‌ره 

و دو شب بعدش باز همون شخص رو خواب ببینی با نارحتی بهت بگه بیا همراهم تنها نرم بهش گفتم کجا گفت بیا میخوان کفنم کنن من تنهایی میترسم 

تعبیر چیه خیلی نگرانم