2777
2789

گفتش که من و آرین و آرسام که پسرعمه هاشن و نوردخت داشتیم توی اتاق بازی میکردیم خیلی بهمون داشت خوش می‌گذشت عمه اومد گفت آرین و آرسام فردا باید برن مهد کودک باید زود بخوابن دیگه خداحافظی کردن و رفتن خونشون بعد گفت نصفه شبی هوا تاریک بود تلفن زنگ خورد من و تو و بابا بیدار شدیم تو رفتی تلفن رو جواب دادی بعد گفتن که آرین مرده بهش ماشین زده منم کلی گریه کردم بعدش رفتم تو اتاق دیدم دارم باهاش حرف میزنم انگار اصلا نمرده بود بعد من و باباش رو صدا کرده ما که اومدیم اصلا چیزی ندیدیم بعد گفتم نمیدونم چی شد یکهو من و تو خواستیم بریم دستشویی که دوتا آقا با چاقو اومدن بیرون از یکی از دستشویی ها بعدش یهو چشمام رو که باز کردم من و تو توی یه کافه بودیم توی یه شهر خیلی شلوغ ولی هیچ آدمی به اون یکی کار نداشت یکی داشت با تلفن حرف میزد و گفتش تلفنش بی رنگ بود انگار شیشه ای بود بعد گفتش که من میخواستم برگردم پیش بابا و نوردخت اونجا یه دریاچه بود شبیه باغ کتاب آخه من باغ کتاب زیاد میبرمش گفتش که میخواستم بپرسم توی اون شاید برگشتم پیش بابا گفتش که میخواستم ازش برم بالا که پام خورد به یه لوله و اون ترکید یکسری خانم که اونجا بودن دنبالمون کردن ما خیلی سریع دویدیم تا گمشون کردیم گفت تو بغلم کردی میخواستی زنگ بزنی به بابا با گوشی قدیمی ولی نمیشد رفتیم یه گوشی خریدیم عین گوشی شیشه ای ها که بقیه داشتن با اون تونستیم زنگ بزنیم به بابا بعد گفت بابا ازمون پرسید کجایین ماهم گفتیم نمیدونیم ولی زود برمیگردیم بعد گفتش که یه جوری بود انگار که صدای بابا می‌پیچید و گفت همینجا خوابم تموم شد بعدش با گریه بچم از خواب بیدار شد من واقعا الان از صبح ذهنم درگیره آخه فیلمی هم براش نمیزارم فقط کارتون میبینه که بگیم به خاطر اون بوده خیلی خوابش عجیب بود خیلی ترسیدم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر ان شاالله

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وای چیه میشه بگی؟

خیره

عمر ایشون طولانیه همون پسر بچه ای که دیدن فوت شده 

اون خانم ها هم دنبالتون بودن در واقع نشون از این میده در واقعیت توی فامیل یا اطرافیان کسانی هستند که به شما و دخترتون خیلی حسودی میکنن پوست شما حرف میزنن مراقب حسودای دورتون باشین حرفی به دروغ به شما با دخترتون نچسبونن