2777
2789

یه بلاگری هست که بسیار زیباست همه ام میشناسیدش از لحاظ زیبایی و رفاه و عشق و.. همه چی اوکیه

گاهی فکر می کنم واقعا در واقعیتم همینقدر خوشبخته چطوریه زندگیش به چی فکر می کنه

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش چیه؟

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

يك بلاگر از اقوام ما هست اول اينكه عكس ها و فيلم هايى كه از خودش ميذاره زمين تا اسمون با قيافه خودش فرق داره 

الكى ميره باغ و ويلاى بقيه به اسم خودش حالا نه اينكه خودشون وضعشون بد باشه نه ولى در اين حد كه نشون ميده پولدار و خوشبخت نيست

خيلى ادم بى كلاس و گرسنه اى هست حتى پول غذاش رو مينداخت گردن من

کیمیا حسینی

اوه اون که واقعا فیکه همه چیش

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

ویترین یااکواریوم 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

یه بلاگر هست

همه حسرت زندگیش و خونخ و ماشینش رو میخورن ولی همسرش سالی یه بار بهش خیانت می‌کنه تا دادگاه میره برمیگرده 

این زندگی ارزش داره؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

آره واقعا خیلی خوشگله ولی تو منافذ پوستشو دیدی؟تو لک و جوشاشو دیدی؟تو تیرگیهای پوستشودیدی؟

لب و بینی و چشم و گردن مو  و قد و بالا و دستای قشنگش هیچی منافذ رو میگی 🫠 نمی دونم چطوری انقد قشنگه هیچکس رو اینطوری ندیدم

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو