2777
2789
عنوان

حقوق 92میلیونی کارمند بانک 😁🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 35 پست
20 کجا بود؟من 13😁

خب بستگی ب سابقه و رتبه بندی داره

مامان من ۲٠ میگیره البته حق مدیریت داره

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی ب سابقه و رتبه بندی دارهمامان من ۲٠ میگیره البته حق مدیریت داره

زنده باشن. آره من سابقه کم دارم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

متاسفم براتون ک خوب بلدین بازی بخورین

بجای باور کردن هر شایعه ای و نفرین کردن بگید کاش حقوق هر ارگانی پایینه ی فکری براش بکنن زیادش کنن نه ک دلتون بخواد نون یکی دیگه کم بشه دلتون خنک بشه 

ذاته دیگه نمیشه کاریش کرد

این بانکیا پول مفت ریاد میگیرنهمسایه مامانم اینا در عرض سه سال هم خونه خرید هم لاماری خرید هم باغ

دختر دایی مامانم تو تهران خونه خریدن در عرض یکی دوسال

هم خودش تو بانکه هم شوهرش

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

زنده باشن. آره من سابقه کم دارم

سلامت باشین عزیزم

بابام کارمند بانکه و حقوقمون نصف اینه که گفتیولی خیلی شغلای دیگه هستن که درآمد بالایی دارن نمیشه همه ...

بانک داریم تا بانک عزیزم