2777
2789

من تو زندگیم از همه بدی دیدم ولی همیشه ماامانم یادم داده بود زود همرو ببخشم تا ۲۴سالم همینطوری بودم حتی کسی که الکی تهمت زد بهم باابروم بازی کرد رو بخشیدم

ولی خواهرشوهرمو نمیتونم ببخشم اصلا دلم صاف نمیشه دل چرکین شدم

البته اینم هست که اون هنوز به کاراش ادامه میده

من قبلا هم گفتم باز میگم دلیلشو

من سنتی بودم هیچوقت شوهرمو یکبارم ندیده بودم ولی خواهرشوهرم الکی از من بدش اومد

نشست دنبال پدرم ندیده نشناخته حرف دراورد من بابامو قبول ندارم خودم ولی بابام همیشه مردم دار بود وهست ما مشکلمون شخصی بود

از روز اول بهم گفت تو بدرد نمیخوری بهم گفت داداشم از وقتی باتو بوده ولگرد شده درصورتی داداشش همیشه سرکاره بنده خدا

این کوه و جابجا میکنم میگه تو نکردی جاریت این کارو کرد صدبار بهم گفت من تورو زن داداش خودم قبول ندارم

و کلی حرفا که دلم باهاش صاف نمیشه

خودش نمیاد سر به مادرش بزنه ولی منو مثل کلفت میبینه پیش بقیه میگه فلانی باید بیاد کارایه مادرمو انجام یا میگه فلانیو باید زیر دماغشو جم کرد

ولی خودشون و همه میدونن ما از لحاظ فرهنگی و خانوادگی ازشون خیلی بهتر بودم حتی وقتی اومدن خاستگاری خانواده ی پدرم راضی نبودن ولی چون شوهرم خودش ادم تحصیل کرده و باشخصیتی بود راضی شدم همشون خوبن بد نیستن جز این یکی و جاریم باهم میریزن روهم اذیتم کنن

منم ادم ارومیم سرم تولاک خودمه شوهرم پشتم هست وقتی اونا حرفمو میزنن ازم دفاع میکنه برادرشوهرمم همینطور 

ولی شوهرم میگه تو ساکت باش تو هیچی نگو 

خواهرشوهرمو زیاد نمیبینم ولی حرفاش بهم میرسه ادم خاله زنک زیاد هست بیاد بهم بده

خسته شدم گاهیم پشیمونم از همچیز🖤

💍♥️

خواهرشوهر و جاری  سگ کی باشن

فقط خودت و شوهرت

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

مهم شوهرت ک باهاته بقیه هم میتونن برن ب جهنم

تو داری کنترل روحت رو بهشون میدی و از حرفات مشخصه ک سوار برکار شدن تو نباید اجازه بدی بتونن از پا درت بیارن، با خوش بودنت با شاد بودنت بزن تو دهنشون نه باحرف بلکه با عمل

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبور نیستی ببخشی ...وقتی قلبت آروم نشده 

ولی بابتش به خودتم آسیب نزن ..بیشعور دارو نداره عزیزم 

یه سلامم و علیک سرد باهاش داشته باش تا از فتنه هاش در امان بمونی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خواهرشوهر و جاری سگ کی باشنفقط خودت و شوهرت

قبول کن گاهی حرفا ادمو ناراحت میکنه من اصلا محل نمیزارم به جفتشون ولی دلم میشکنه چون واقعا تاحالا بدی به کسی نکردم

💍♥️

دختر عاقل باش حرف شوهرتو گوش کن و اجازه نده کسی خبر واست ببرو بیار کنه همون ک خبر میاره حرف و چندتا روش گذاشته حرف شما رو هم با کم و زیاد واسه اونا میبره واین میشه ادامه کینه و نفرت

فقط بچسب به شوهرت اگ اون بد بود و همشون قربون صدقه ات میرفتن خوب بود؟؟؟؟؟

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

اینجاست میگم خانواده خیلی مهمه فرهنگ خانواده طرف مقابل واقعا مهمه نه فقط صرفا خود فرد خواستگار

دقیقا خانواده ی پدریم همشون تو یه کوچه ساکنن ولی خدا نکنه کسی تو کار کسی دخالت کنه

خدانکنه بدون خبر بپرن تو خونه ی همدیگه

یا بی احترامی کنن

خانواده ی شوهرم دقیقا برعکسه

💍♥️

دختر عاقل باش حرف شوهرتو گوش کن و اجازه نده کسی خبر واست ببرو بیار کنه همون ک خبر میاره حرف و چندتا ...

به شوهرم میگم زنگ بزنم حرف بارش کنم میگه اول ک اون ۲۰سال از تو بزرگتره بعدم بی اهمیتی بهترین جوابه

💍♥️

چرا فکر میکنی باید ببخشی

این طرز تفکر اشتباه رو مادرت انداخته تو سرت که باید همرو ببخشی چون می‌ترسه با بقیه درگیر بشه

تو قرار نیست ببخشی اگه باید همه ببخشن چرا قانون وجود داره پس

تو نمی بخشی ولی درگیر بازیش هم نمیشی که هدفش چیزی جز اذیت و آزار روانی تو نیست 

اصلا ذهنت دست اینها نده. 

ادم از کسی ناراحت می شه که برای خودش اون مهم کرده باشه 

منم خواهرشوهرم همین کوفت بود یه روز خوب بود یه روز محل نمی داد قبلا ذهنم به هم می ریخت بعد دیگه گفتم ولش کن اصلا قاطی ادم حسابش نکنم دیگه برای خودش باد می کنه و می شینه! منم این طرف برای خودم می شینم و اصلا سمتش هم نمی رم که بخوام سر صحبت باز کنم

انگار من مسول عقده های زندگیش هستم زن گنده هر بار فکرش اینه یه سوراخ پیدا کنه و سرش بکنه توش

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

دقیقا خانواده ی پدریم همشون تو یه کوچه ساکنن ولی خدا نکنه کسی تو کار کسی دخالت کنهخدانکنه بدون خبر ب ...

باید اون موقع توجه میکردی دیگه کار از کار گذشته من باشم جای تو یه بار برای همیشه دعوا راه میندازم به همه میفهمونم که چقدر طرف عوضیه بعد به کل قطع رابطه میکنم حتی بدونم اون خونه مادرشوهرمه نمیرم راشم نمیدم خونم

قبول کن گاهی حرفا ادمو ناراحت میکنه من اصلا محل نمیزارم به جفتشون ولی دلم میشکنه چون واقعا تاحالا بد ...

با خواهرشوهرت ک کات کن

نه برو نه راهش بده

اونی هم میاد خبرمیاره، اول اینو بدون از توهم به اون میگه

دوم اینکه ایندفه تااومد حرف بزنه، بگو‌نمیخام بشنوم، هرموقع پرسیدم تو بگو

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

با خواهرشوهرت ک کات کننه برو نه راهش بدهاونی هم میاد خبرمیاره، اول اینو بدون از توهم به اون میگهدوم ...

اصلا تا حالا خونش نرفتم

یکبارم دعوتم نکرده هیچی 

میدونی یطوری رفتار میکنه اینگار من داداششو کشیدم سمت خودم مخشو زدم بااینکه منو اون یکی خواهرش معرفی کرد

💍♥️