سُهابانو مدیر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 عنوان مامانای تابستون ۹۷💚 | مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 63 پست سلاااام😍بیایید دور هم باشیییم.اگر دوست دارید زمان زایمانتون و جنسیت نینیتون رو هم بگید.من سُها هستم، انشاءالله برای ۵/۵ وقت سزارین دارم، دوقلو هستن یه دختر یه پسر چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌 1397/01/22 | 15:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 ممنون عزیزم انشالله سالم وبه موقع نینیارو بغل کنیم ان شاءاللهچند کیلون؟؟ چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
mami_sofiya عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 657 چه جالب عزيزم چقد سليقهاموم نزديكه من دخملي تو راه دارم خودم سوفيا دوس دارم بزارم شوهرم سارا البته هر دو قشنگن قبل اينكه بدونم جنسيتو ميگفتم پسر باشه آريا خيلي خوشم مياد😍
meri23 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4228 والا میخوام خیلی به اسم خواهرش بیاد مثل سام ولی باباش سام دوست نداره من خودم آریا خیلی دوست ... سامیار امیدت فقط به اون بالایی باشه
moana عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5623 ان شاءالله چند کیلون؟؟ برای انومالی که رفتم توهفته ۱۸ الان هفته۲۳۲۱۵و۲۱۲بودن😔هی نگرانم نکنه لاغروضعیف باشن
meri23 عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4228 خانوما سیسمونی از کی میخرین؟؟؟؟ اوایل اردیبهشت امیدت فقط به اون بالایی باشه
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 چه جالب عزيزم چقد سليقهاموم نزديكه من دخملي تو راه دارم خودم سوفيا دوس دارم بزارم شوهرم سارا البته ه ... چه جااالبدقیقا من سوفیا میگمهمسرم ساراآریا😍😍من آخرس همسرم رو راضی میکنمما چون ایران نیستیم باید میدل نیم هم داشته باشناگه سارا بشه میشه sarah grace اگه سوفیا sophia mariaآریا بشه هم هنوز میدل نیمش رو انتخاب نکردیم😁😁 چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 برای انومالی که رفتم توهفته ۱۸ الان هفته۲۳ ۲۱۵و۲۱۲بودن😔هی نگرانم نکنه لاغروضعیف باشن چقدر وزن هاشون خوووبه😍ماشاءاللهمن هفته ۱۸، دخترم ۱۰۰ بود پسرم ۱۵۰الان که ۲۲ دخترم ۲۰۰ پسرم ۲۵۰قدشون چنده؟من دخترم ۲۸ پسرم ۲۸.۵ چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
mami_sofiya عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 657 چه جااالب دقیقا من سوفیا میگم همسرم سارا آریا😍😍 من آخرس همسرم رو راضی میکنم ما چون ایران نیست ... اره حتما شوهرتو راضي كن بزار آريا خيلي قشنگه..خوب ميكني اسمارو بين المللي انتخاب كردي😍😍
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 چقدمیشه سیسمونی به نظرتون؟ ایده ای ندارم چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
شیدا194 عضویت: 1393/07/21 تعداد پست: 7474 چقدمیشه سیسمونی به نظرتون؟ منم میخوام قیمت حدودی بدونم صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
moana عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 5623 چقدر وزن هاشون خوووبه😍 من هفته ۱۸، دخترم ۱۰۰ بود پسرم ۱۵۰ الان که ۲۲ دخترم ۲۰۰ پسرم ۲۵۰ ق ... جدی؟پس نگران نباشم خداروشکرببخشید قداشونا نمیدونم🙈
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 اره حتما شوهرتو راضي كن بزار آريا خيلي قشنگه..خوب ميكني اسمارو بين المللي انتخاب كردي😍😍 اگر بخوام راضی شه به آریا باید راضی شم که دخترمون سارا باشهنمیدونم بذارم دختر رو اون انتخاب کنه یا پسر رو😁 چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌
سُهابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 709 جدی؟ پس نگران نباشم خداروشکر ببخشید قداشونا نمیدونم🙈 نه نگران نباش❤️ من خیلی به شدت نگرانم مخصوصا برای دخترم چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندقهای من سلامت برسید به آغوشمون.😌