2777
2789
عنوان

مامانای تابستون ۹۷💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخوام راضی شه به آریا باید راضی شم که دخترمون سارا باشه نمیدونم بذارم دختر رو اون انتخاب کنه یا ...

خب اگه آريا واقعا دوست داري اسم پسرو تو انتخاب كن دخترو باباش انتخاب كنه

نگران نباش عزیزم هرچی خوردی اصلا تکون نخور به پهلو چپ دراز بکش نیم ساعت تا فندوقات وزن بگیرن😚

ممنونم

از اول بارداری چقدر اضافه کردی خودت؟

من که ۳ کیلو همش! با اینکه دوتان.

و کلا هم قدم چون بلنده شدم یه اسکلت با یه شکم فوق العاده گنننده

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌
ممنونم از اول بارداری چقدر اضافه کردی خودت؟ من که ۳ کیلو همش! با اینکه دوتان. و کلا هم قدم چون بل ...

منم ۶کیلو فعلا قدم بلنده زیاد معلوم نی داداشم میگه مثل سیخ گوجه شدی😁

اگه سوفيا دوست داري اسم سورنا هم واسه پسر گليت قشنگه ولي نميدونم بين الملليه يا نه

نه دیگه احتمالا به سارا راضی شم که به آریا راضی شه

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌
سه تومن سرويس كالسكه شد كه كالسكه بودو كرير و روروعك و كيف و اينا تخت و كمدم ٣تومن شد تختش ولي سه كا ...

ایشالله مبارک کوچولوت باشه سرویس تختو چه برندی خریدی ؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه
ایشالله مبارک کوچولوت باشه سرویس تختو چه برندی خریدی ؟

فدات عزيزم برندشو نميدونم  فك نكنم برند خاصي باشه نپرسيدم والا ولي سفيد سادس تختشم ازين سه كاره هاس كه تخت كودك و گهواره و نوزاده

فدات عزيزم برندشو نميدونم  فك نكنم برند خاصي باشه نپرسيدم والا ولي سفيد سادس تختشم ازين سه ...

ایشالله  نی نیت به سلامتی استفادهش کنه

امیدت فقط به اون بالایی باشه