2777
2789
عنوان

بچه همسایه میاد جیش می‌کنه

206 بازدید | 24 پست

خواهرش میاد با دخترم بازی می‌کنه اینم کوچیکه میاد یک سال و نیمه چند روز پیش اومدن جیش کرد راه پله حالم بده شد تا شستم امروزم جیش کرد رو موکت تو حیاط بردم انداختم دخترم هرچی میگم بمون خونه خسته میشه دلش میخواد باهاشون بازی کنه ولی واقعا بدم میاد ازشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که جلوی در کلاس پسرم وایساده بودم بچه ها جیششون میگرفت میبردمشون دسشویی 🥲🥲🥲

اخه اون یه الف بچه کوچولو که حتی نمیتونه مثانه ی کوجولوشو نگه داره بد اومدن داره 

اون حتی نمیدونه کار بدی کرده حتی نمیدونه بد اومدن چیه🥲🥲🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

منی که جلوی در کلاس پسرم وایساده بودم بچه ها جیششون میگرفت میبردمشون دسشویی 🥲🥲🥲اخه اون یه الف بچه ...

من که به اون چیزی نگفتم بچه وقت پوشکشه مامانش میخواد تو خونش پوشک نکنه به من ربطی نداره می‌فرسته میاد پیش من بدون پوشک اگه بهم بگه جیش داره من میبرمش ازم چیزی کم نمیشه تو توالت کارشون کنه...نه تو پله ها و رو موکتا