2777
2789
عنوان

ازدواج دختر داییم

125 بازدید | 9 پست

دختر داییم ۶ سال از من کوچیکتره داره ازدواج میکنه من نزدیک ۳۰ ام

ای خدا تمام حساب بد عالم برای خودم تو دلم اومده

چیکار کنم   

مراسم نامزدیش رو برم یا نه احساس میکنم سنگین باشه برام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر حال ازدواجم بخشی از زندگیه

برای هرکسی هم یه زمانی اتفاق میوفته 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

سرنوشت آدما متفاوته و مقایسه حماقت محضه چون خودمون تباه میشیم بامقایسه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

فامیلمون 35 بود دختر عموش 18  نامزدیش بود توی همون مراسم یکی پسندش کرد قبل دختر 18 سالهه مراسم گرفتن براش 😁

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چه ربطی داره هرکی موقع برسه ازدواج میکنه منم فامیلای نزدیکم 16.15.17سالگی عقد کردن اما من 27سالگی😐دلیل نمیشه ناراحت بشم خیلیم خوشحال بودم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️