2777
2789
عنوان

شهر شما سرد شده یا نه بساط آش راه افتاده یا بستنی هنوز برقراره😅

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 54 پست
تهران بستنی بستنی پختیم به قرآن باز خیلی گرمه انگار نه انگار نصف مهر رفت

7 به بعد خنک میشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی واقعا هنوز کولر میزنید؟ ماهم اصفهانیم تقریبا یه بیست روزی هست دیگه هوا کولر نمیخواد و شبا سرده د ...

خوشبحالتون کجای اصفهانید

واقعا روزا هنوز گرمه

شبا خنک تره نه کولر نمی‌زنیم اما روزا چرا

خوشبحالتون کجای اصفهانیدواقعا روزا هنوز گرمهشبا خنک تره نه کولر نمی‌زنیم اما روزا چرا

ماخود مرکز اصفهانیم 

عجیبه روزاهم کولر میزنید 

هواخوب شده همون درا هم باز باشه روزا کفایت میکنه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

تبریزم خیلی خنک نیست ولی آدم دیگه میلش به بستنی و شربت و اینا نمیره..

عه من فک میکردم تبریز خیلی سرد شده باشه

کلا تصورم از تبریز یه چیز شبیه روسیه اس نمیدونم چرا همیشه😅

ترک نخورین خواهر😅

😅😂🖐تو کویر زندگی می کنیم خواهر 😅

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ترک نخورین خواهر😅

زلزله هم زیاد داریم مخصوصا تو این فصل یکی به خاطر گسل یکی هم به خاطر عوض شدن یهویی جوّ هوا 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .