2777
2789

واقعا خیلی عجیبن یسری ها و مطمئنم ۹۰ درصدشون بخاطر کلاس گذاشتنه باز غذای ژاپنی رو یکم میشه تحمل کرد ولی غذای کره ای بجز اون کباب باربیکیو بقیش افتضاحه بنظرم مخصوصا کیمچی که شیرینه😭🥲 اکثر تو غذا هاشون شکر میزنن شرین میشه فکر کن گوشت شیرین بخوری اصلا نمیتونی قورت بدی.

غذا های ما معمولا طعم خنثی دارن و کسی که کوبیده و چلو ماهیچه و مرغ مجلسی خورده نمیتونه عاشق کیمچی و نودل و سوشی باشه😭💔😂

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

موافق صد درصدی

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

من هم عاشق غذاهای ایرانیم

هم نودل ها و رامیون های کره ای

😄😍 بیبیمباپ هم خیلی جذاب و خوشمزه بنظر میرسه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی تو ذائقه و خورد و خوراک مردم هم دخالت میکنین بسههههههه😑😑😑😑😑😑

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اصلا اون جلبک ها طعمشون خیلی بده پزه کف دریا میدن

ارهههه واقعا

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱