2777
2789
وای جغرافیا رو تا الان جایی که درس گرفتیم رو خیلی خوب بلدم یعنی آزمون بدون شک بیست میشم ولی معلم جلس ...

چرا به تو میگن ؟ چون میدونن یه آینده سازی هستی که همیشه باعث افتخار خانوادت و قوم خیشت خواهی بود گلم 💜

فقط 47 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم در ضمن این تست رو الکی گول نخورید همش توی امتحان که تست نمیدن تنها راه موفقیت شما رو اینه ک ...

عزیزم نگفتم همش تست بزنه که گفتم اصولشو یاد بگیره چون بالاخره ۴۰ درصد کنکور مهمه

چون هدفم فرهنگیانه معلمم گفت چون استرس داشتی نمره کامل بهت ندادم .خورد تو ذوقم اینهمه خوندم

منم مثل تو استرس میکشم 🤣🤦🏻‍♀️ کلی خونده بودم سه شنبه برای علوم فنون ادبی نمره ۱۷ گرفتم 🥺 حالا که میخوای بخونی برای فرهنگیان اینم بگم که باید معدلت بالا باشه ۳ سال تحصیلی دبیرستانت معدل نوبت دوم بالا بگیر بهترین جا قبول میشی به امید خدا انشالله 😘💓 چون سوابق تحصیلی ازت می‌خوان واسه فرهنگیان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

عزیزم نگفتم همش تست بزنه که گفتم اصولشو یاد بگیره چون بالاخره ۴۰ درصد کنکور مهمه

گلم من منظورم شما نبودید کلی گفتم من دارم تجربه خودمو میگم چون همیشه نمونه سوال بیشتر به درد من خورده تست زمانی خوبه که کل کتاب رو یاد گرفته باشی مگه میشه؟ نخونده یا بدون حل چیزی یه سری بره سراغ تست؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثل تو استرس میکشم 🤣🤦🏻‍♀️ کلی خونده بودم سه شنبه برای علوم فنون ادبی نمره ۱۷ گرفتم 🥺 حالا که ...

۱۷ که عالیه عزیزم اونم دوازدهم.ما تازه یه درس گرفتیم اونم دارم تجزیه میشم از استرس.بس معلم میگه سخته

حتمااا❤️من معدل نهمم بالای ۱۹.۸۰ بود میخوام بیشتر بخونم چون حجما زیادن ولی هرکی از راه میرسه میگه معدلت چند بود میگم فلان میگه همش کشکه بدتر تجزیه میشم❤️😂

۱۷ که عالیه عزیزم اونم دوازدهم.ما تازه یه درس گرفتیم اونم دارم تجزیه میشم از استرس.بس معلم میگه سخته ...

من همیشه از خودم بهترین ها رو انتظار دارم ۱۷ برام کم بود چون خیلی زحمت کشیدم و استرس داشتم هیچ وقت فراموش نکن اگر استرس بگیری گند میزنی به هر چی خوندی 🤦🏻‍♀️😐 منم اینطوری هستم بیشتر وقتا انشالله موفق باشی🌺🌸

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس باید به خودت افتخار کنی🥰همچنین خودت گلم

مرسی قلب 💋♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله موفقیت و خوشبختی تو ببینم🦋🧡

کتاب کمک درسی چی خریدی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله موفقیت و خوشبختی تو ببینم🦋🧡کتاب کمک درسی چی خریدی؟

همچنین عزیزم

من کلا تا الان هیچ کتاب کمک درسی جز مبتکران فارسی نداشتم اونم فقط موقع امتحان ها استفاده میکردم.امسال هنوز چیزی نگرفتم چون عادت ندارم به کتاب اضافی میخوام ببینم اوضاعم چطوره بعد.اگه بگیرم مهرو ماه یا مشاوران میگیرم

همچنین عزیزممن کلا تا الان هیچ کتاب کمک درسی جز مبتکران فارسی نداشتم اونم فقط موقع امتحان ها استفاده ...

عالیه ولی به جای مشاوران نظر من اینه که بری خیلی سبز بگیری بهتره ولی اول بشین کل کتاب تو بخون 🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40