2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار روی همدیگه جمع بشن 

از همین الان هر درسی که میدین رو بخون

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

من اصلا به کلاس رفتن علاقه ای ندارم سعی کن کل تمرکزت روی درست باشه

کاری به اون سه سال نداشته باش تو فقط سفت بچسب به درس هات بخون از روز شنبه اول هفته بسم الله بگو بخون نگاه کن اگر بخوای دور همه باشی بگردیو دور همه مسئله بری نه اصلا این فایده ای نداره برات به هیچ عنوان حالا که هدفت بزرگ و مشخص هست شروع کن به خوندن انشالله که موفق باشه🌷 در ضمن اینم بگم روزانه بیش از ۴ ساعت بخون 

فقط 47 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

اینم بگم در ضمن این تست رو الکی گول نخورید همش توی امتحان که تست نمیدن تنها راه موفقیت شما رو اینه که من میگم ( نمونه سوال بخونید واسه هر کتابی خدا شاهده اگر نتیجه نداد ) تست برای کنکور هست شما نیاز دارید به نمونه سوال مثل راهنمایی تون نیست که نه یه تموم امتحانات شما وقتی برگزار شه عین امتحان هست که نهایی هستن چرا چون همش نمونه سواله پس تست تست به درد شما نمیخوره اول نمونه سوال بعدا تست موفق باشی عزیزم 💙🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

انشالله که موفق باشی سعی کن ادبیات نهم رو یکم بیشتر بخونی اگر کتاب شو داری ولی عربی رو با معلم تون پیش برو این دو تا درس خیلی مهمه من یادمه یه روزی معلم فیزیک تجربی ها می‌گفت تا زمانیکه خوب کتاب خودتو یادت نگرفتی دخترا نرید سراغ کتاب های سخت تر و تست بعدا که بخوای بخونی نمی‌دونم چی به چیه و سوالات شم بیشتره ولی اگر میخوای من تجربه مو بگم اینه که خودت بخون دور حاشیه نرو من خیلی فکر های چرت پرت میکردم دور خرید آرایشی خوشگذرونی بودم تا الان که میخونم برا کنکور هنوز وقت دارم دور نشده تو باید از همین اول راهی شروع کنی به امید یه زندگی بهتر کمکت کنه🤲🏻🌼🌹🥰

دوازدهم انسانی هستم هر سوالی داشتی بهم بگو 💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینم بگم در ضمن این تست رو الکی گول نخورید همش توی امتحان که تست نمیدن تنها راه موفقیت شما رو اینه ک ...

خداروشکر چون نمونه قبول شدم هر پنجشنبه تو مدرسه باهامون تست کار میکنن.اینطوری میتونم با خیال راحت نمونه سوال تشریحی کار کنم

مرسی از راهنماییت گلم

فدات بشم

منطق رو من اصلا دوسش ندارم بدم از این کتاب میاد خیلی 🤦🏻‍♀️

ولی جغرافیا عشقه و اینم بگم همیشه سواله هیچ وقت فکر نکن یه سوالشم نمیاد تو امتحان بله همش میاد خیلی هم مهمه محکم بخونش چون سخته فقط بخون اونم محکم زود خسته نشو جا هم نزن بگو من میتونم وقتی هم سن من شدی بزرگ تر شدی بهت قول میدم تو هم مثل میایی به دهمی ها تجربه تو میگی امیدوارم بهترین دانش آموز نمونه سال شه داداشت 🥰 ولی فلسفه یازدهم دوازدهم برام خیلی اسونه منطق رو همیشه متنفر بودم ازش بخاطر اینکه معلمش همیشه همیشه همیشه دعوااااااااااااااا می‌کرد تا کلاس تموم شه هر یکشنبه هم اومد هم دعوا هم شروع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر چون نمونه قبول شدم هر پنجشنبه تو مدرسه باهامون تست کار میکنن.اینطوری میتونم با خیال راحت نم ...

خواهش میکنم قشنگم 🌸💗 

من همیشه نمونه سوال بیشتر به دردم خورد تا تست سه سال دبیرستان میخونم خدایی خیلی کمک می‌کنه بهت و دست تو میگیره سعی کن نمونه سوال از گوگل دانلود کنی اگر میتونی چاپ کن قول میدم نمره عالی بیاری 🧡🍂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منطق رو من اصلا دوسش ندارم بدم از این کتاب میاد خیلی 🤦🏻‍♀️ولی جغرافیا عشقه و اینم بگم همیشه سواله ...

وای جغرافیا رو تا الان جایی که درس گرفتیم رو خیلی خوب بلدم یعنی آزمون بدون شک بیست میشم ولی معلم جلسه اول پرسش گفت بیا کنفرانس بده من هم فم بیان درست حسابی ندارم خجالتی هستم روم نمیشه هیچی بگم.از شانس بدم همش هم معلما برای کنفرانس به من میگن