2777
2789

روی اجاره خونه می‌کشن ، میوه فروشی ها همینطور🤦‍♀️

رفتم یه شلوار بخرم دیروز ۹۸۰ بود فرداش ۱۱۰۰!! 

میوه ها رو خودسرانه گرون تر می‌کنن 

لطفاً اگر همسراتون شغل آزاد دارن بگید انصاف به خرج بدن ، نکشن روی قیمت ها الکی😐

لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم!!

درک کنیم همو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ما خودمون مغازه داریم لباسی که شما میخری دو سه تومن تو عمده فروشی ها نهایتا نهصد تومنه😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وقتی نظارت نباشه همینه از طرفی کاسبم بقیه خرجا رو نگاه میکنه و میکشه رو جنسش شوهر من تولیدکنندست از عید تا حالا مواد اولیه دوبرابر شده چه طور رو جنسش نکشه؟مواد اولیه چیزیکه دست دولته نه مردم عادی 

بله ما خودمون مغازه داریم لباسی که شما میخری دو سه تومن تو عمده فروشی ها نهایتا نهصد تومنه😐

یه جوری حالا بعضی ها از ما می‌گیرن پول بعد قسم می‌خورن به جان بچم راه نداره ، همش ضرره دیگه اگر بخوام کم کنم ازش و ،،

دیگه هیچکس رحم نداره هرجا ی قیمته هیچکس هم هیچی نمیگه وقتی بالاییا دزدن مردم عادی هم مجبورن اینکارار ...

واقعا نمیشه این حرف رو زد اگر مردم عادی جای بالایی ها بودن که الان وضعمون خیلی بدتر بود 

وقتی نظارت نباشه همینه از طرفی کاسبم بقیه خرجا رو نگاه میکنه و میکشه رو جنسش شوهر من تولیدکنندست از ...

🤦‍♀️مواد اولیه آره 

ولی شلوار فروشی که همون قیمت قبلیش هست چرا باید بکشه روی قیمت ؟؟

🤦‍♀️مواد اولیه آره ولی شلوار فروشی که همون قیمت قبلیش هست چرا باید بکشه روی قیمت ؟؟

چون خودشم  باید دوبرابر قیمت قبل بخره کرایه ها دوبرابر شده و اونم قیمت رو نسبت به بقیه خرجای زندگیش حساب میکنه