2777
2789
عنوان

مهاجرت واقعا سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی حتما بروکدوم کشور؟

فقط سوال داشتم که سخته یانه همین 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

سلام ارامش من به رفت و امدم با خانوادمه

به اینکه مناسبتی شد همراه با عزیزان و هموطنانم توش شرکت کنم 

به اینکه برای سربلندی کشورم تلاش کنم

به اینکه تا میتونم به حرم امام رضا علیه سلام برم

تصور مهاجرت هم برام غیر ممکنه

😂😂😂😂تریاک خواستی در خدمتم

فقط یچیزی ناخالصی که نداره؟ اخه موتوریا خوب نیستن 😂💔🌚

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

تا همین جا کلی استرس و بدبختی کشیدی،  امتحان های دانشگاه،  با استادا سر و کله زدن این وسط یکیشونم عقده ای باشه دیگه تمام،  پایان نامه،  از همه سخت تر ازمون زبان 

جا نزن 

برو 

آبجی دارم بدون واسطه یعنی از مزرعه ی خودمون برداشت کردم خودم پس ناخالصی نداره

بله بله درسته با تشکر😂🤦🏻‍♀️🎀

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

من خودم مهاجرت نکردماما دوستان و فامیلام رفتن خیلیا شونسختی خیلی کشیدن اما میگن ارزشش رو داشت

به کجا ؟ چند سالشون بود ؟

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

بله

اگه خانواده پولدار نداری و قرار نیست کل زندگیشون رو خرجت کنن خیلی عذاب می‌کشی

حتی از ترس تموم شدن پولت باید قید غذا و لباس رو بزنی

بعدشم باید به زندگی تو محیط‌های کوچیک عادت کنی، شاید مجبور باشی دو سال تو یه اتاق اندازه توالت خونه الانت زندگی کنی... سخته مسلما 

کار هم به آسونی پیدا نمیشه اگه دانشجو باشی

از بابت تمیز تولت رفتن هم سخته... کلا سخته نژادپرستی و اینا که بماند، مستقیم اذیتت نمی‌کنن ولی اگه حساس باشی صدمه می‌بینی

دوستم از بابت دوری از محیط سمی خانواده‌اش الان خوشحاله ولی خب اوضاع زندگیش تو اروپا ایناییه که گفتم 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.