2777
2789

من ۲۶ سالمه خیلی دخترارومومظلوموساکتیم مدتیه از شهرخودمون اومدم یه شهره دیگ چون کارپیداکردم صبحاازساعت ۸ صبح میرم بیرون ساعت ۱۵ میام خونه ودیگ هیچ جانمیرم وهیچ تفریحی هم ندارم اهل دوست پسرم نیستم حالامامانم بهم زنگ زدگفت دوتاخاستگارسنتی توشهرخودمون معرفی کردن اگه من بخام میان اینجاهموببینیم صحبت کنیم ولی من اصلا سنتی نمیتونم ازدواج کنم کلاهرخاستگارسنتی ای ک واسم اومده چون بهش حسی نداشتموردکردم میگم ب اینام حسی ندارم چرااذیتشون کنم اینهمه راهوبیانوبرن وازطرفی ی دختربشدت احساساتی وزودرنجم ازاین مدلانیستم ک بخام منطقی باعقلم بدون احساس ازدواج کنم مامانم میگ اینجوری هرچی موقعیت ازدواج داری ازدست میدی واسه همون نمیدونم بایدچیکارکنم😥😥ازطرفیم من فقط سره کارمیرمومیام خونه کسی روهم نمیبینم ک بخام باهاش اشنابشم البته محیط کارمون کلامرد میانومیرن ولی حتما قرارنیس تایه مردی اومدازهم خوشمون بیاد☹نمیدونم واقعا چیکارکنم ممنون میشم راهنماییم کنین اگه تجربه ای دارین

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

خوب بعد معاشرت حس بوحود میاد، چرا رد میکنی😐

باهاشون چند جلسه صحبت کن بعد تصمیم بگیر

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خب عاشق شدن با دیدار پیش میاد دیگه چه ایرادی داره ببینیشون باهاشون حرف بزنی  خوشت اومد و عاشق شدی ازدواج کن نشدی نکن منم سنتی ازدواج کردم ولی عاشق شوهرم شدم اونم عاشق من شد 8 سالم هست داریم عاشقانه زندگی میکنیم کی گفته سنتی بدون عشقه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاخره تو دوستی هم اول حسی نیست بعد مدتی از شناخت که گذشت بوجود میاد

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

خوب بعد معاشرت حس بوحود میاد، چرا رد میکنی😐باهاشون چند جلسه صحبت کن بعد تصمیم بگیر

اخه چندمورد سنتی اومد اصلا اونچیزی نبودن ک میخاستم همشون ایرادات خیلی بزرگ داشتن ازاون موقه دیدم به سنتی بدشده🥲

خب عاشق شدن با دیدار پیش میاد دیگه چه ایرادی داره ببینیشون باهاشون حرف بزنی خوشت اومد و عاشق شدی از ...

خوشبخت باشین انشالا

اخه این خاستگاراروکسی معرفی کرده ک قبلا ک توشهرخودمون بودم چندتامورد دیگ اوردحونه وهیچ کدوم بدرد نمیخوردن هیچ کدوم 😑هم اینکه بهشون حسی نداشتم هم اینکه مشکلات بزرگ داشتن واسه همون دیدم ب سنتی منفی شده

اخه چندمورد سنتی اومد اصلا اونچیزی نبودن ک میخاستم همشون ایرادات خیلی بزرگ داشتن ازاون موقه دیدم به ...

چه ربطی داره مگه. هر پسری رو تو خیابون ببینی خوشت میاد!!! بزار بیان برن شانست و از دست نده

بلاخره تو دوستی هم اول حسی نیست بعد مدتی از شناخت که گذشت بوجود میاد

نمیدونم ولی تاحالاهرچی خاستگار سنتی اومده همشون خیلی بدبودن

چه ربطی داره مگه. هر پسری رو تو خیابون ببینی خوشت میاد!!! بزار بیان برن شانست و از دست نده

نمیدونم خیلی میترسم واقعا ازسنتی 

چون اون موردای قبلی ک اومدن ظاهرشون بشدت ایده ال بودوحتی شرایطشون اما امان ازباطنشون

نمیدونم خیلی میترسم واقعا ازسنتی چون اون موردای قبلی ک اومدن ظاهرشون بشدت ایده ال بودوحتی شرایطشون ا ...

ادمیزاد همینه ربطی به دوستی و سنتی نداره که

باید زمان بدید واسه شناخت