وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
خب عاشق شدن با دیدار پیش میاد دیگه چه ایرادی داره ببینیشون باهاشون حرف بزنی خوشت اومد و عاشق شدی ازدواج کن نشدی نکن منم سنتی ازدواج کردم ولی عاشق شوهرم شدم اونم عاشق من شد 8 سالم هست داریم عاشقانه زندگی میکنیم کی گفته سنتی بدون عشقه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلاخره تو دوستی هم اول حسی نیست بعد مدتی از شناخت که گذشت بوجود میاد
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
خب عاشق شدن با دیدار پیش میاد دیگه چه ایرادی داره ببینیشون باهاشون حرف بزنی خوشت اومد و عاشق شدی از ...
خوشبخت باشین انشالا
اخه این خاستگاراروکسی معرفی کرده ک قبلا ک توشهرخودمون بودم چندتامورد دیگ اوردحونه وهیچ کدوم بدرد نمیخوردن هیچ کدوم 😑هم اینکه بهشون حسی نداشتم هم اینکه مشکلات بزرگ داشتن واسه همون دیدم ب سنتی منفی شده
اخه چندمورد سنتی اومد اصلا اونچیزی نبودن ک میخاستم همشون ایرادات خیلی بزرگ داشتن ازاون موقه دیدم به ...
چه ربطی داره مگه. هر پسری رو تو خیابون ببینی خوشت میاد!!! بزار بیان برن شانست و از دست نده
نمیدونم خیلی میترسم واقعا ازسنتی چون اون موردای قبلی ک اومدن ظاهرشون بشدت ایده ال بودوحتی شرایطشون ا ...
ادمیزاد همینه ربطی به دوستی و سنتی نداره که
باید زمان بدید واسه شناخت