2777
2789

یه ماهی میشه بدنم سوزن سوزن میشه و گاها استخون هام تیر میکشه 

فکر کردم‌کمبود اهن و ویتامین اینا دارم قرص مولتی ویتامین و آهن و ویتامین دی خوردم فایده نکرد

پنجشنبه رفتم دکتر و چکاپ هنوز جوابش نیومده از استرس دارم میمیرم

کسی تجربه داشته ؟ از چی بوده؟

خیلی نگرانم خطرناک باشه😭

دوستان میتونید با این کد دعوت هایی ک میفرستم طلا و پول بگیرید هم من میگیرم هم شما همشون سایتن جز بلو ۵دقیقه زمان میخواد❤️

میلی گلد ۵سوت طلا کد معرف : milli-rexrp 

طلاین ۷سوت طلا کد معرف: QNDVDAD

تریدر صراف۵۰هزار تومن 

کد معرف : px6dp

بلو بانک ۵۰هزار تومن کد معرف : PRC5NY

ملی گلد ۱۰سوت طلا(اگر ۲۰سوت طلا خرید کنین میتونید ۱۰سوت رو بردارید حتی حداقل برداشت ۳۰سوت هست به خاطر اون ،هم ۲۰سوتی ک خریدین رو دریافت میکنین هم ۱۰سوت رو) کد دعوت: MGDppFaaHOVV

حتما باید کد ها وارد بشه وگرنه طلا و پول واریز نمیشه به حساب بعد اینکه وارد شدید کد معرف خودتونو بگیرین بدین دوستاتون هم به شما هم دوستاتون طلا و پول تعلق بگیره کلا همش ۵دقیقه هم زمان نمیبره❤️به این پول نیاز دارم چند نفر بزنین میتونم کتاب تست بخرم🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبا عرق میکنمداغ میکنه کل بدنمکف پاهام هم حس میکنم داغهدرو باز میزارم خنک میشم

من تو گوگل خوندم یکی از علاعم کبد چربه..حالا نگران نباش شایدم کمبود کلسیم چیزی داری 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......