2777
2789

خریدم ۱۷۰ رهن مونده که مستاجر پیدا نمیشه بگیره 

اونم تا ۲۵ ام وقت داده صاحب خونه 

رنگ میزنم عصبی میشه که میرم شکایت میکنم باید تا وقتش بدید قرارداد داریم و ...

چی میشه ینی 

نوشته شده اگه تا وقتش ندیم روزی ۵۰۰ هم ضرر باید بدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ندید فک کنم قرارداد فسخ میشه و ضرر زیان به درصدی که تو قولنامه هست باید بهش بدین

آخه اونم رفته خونه خریده 

الان بازار خرابه خرید و فروش نیست 

فکر نکنم معامله رو فسخ کنه

آخه اونم رفته خونه خریده الان بازار خرابه خرید و فروش نیست فکر نکنم معامله رو فسخ کنه

۱۰ ۲۰ تومن خودتون حورکنید . هزینه رهن خونتونو بیارید پایین راحتتر مستاجرپیدا بشه براتون 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین