2777
2789
عنوان

علائم بارداری پسر

211 بازدید | 18 پست

سلام.بچه ها من دوتا دختر دارم،سومی رو باردارم...دوست دارم پسر باشه.میخوام بدونم اونایی که پسر باردارن علائمش چیه؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم سر بارداری‌های قبلیم خیلی سرحال بودم و هیچ ویار خاصی نداشتم ولی الان خیلی سنگینم با اینکه اوایل بارداریمه و بیشتر اوقات کف پاهام سرده...و موقع دخترام خیلی صورتم قشنگ شده بود ولی الان صورتم خیلی کدره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم علائم ربط نداره من هرکی منو میدید میگفت خوشگل شدی بعد نشونه های دختر داشتم همه میگفتن دختره ولی بچم پسر شد😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اینکه آدم دوست داشته باشه بچه سومش بعد از دو تا دختر پسر باشه کاملاً طبیعیه ولی عزیزم حواست باشه ،اگر دختر باشه این جز خواست خدا که به مصلحت شما از همه آگاه‌تره نیست.

اگه خوش شانس باشی بازم دختر میاری ها  

اگه سومی هم دختر باشه تو خوشبخت ترینی به خدا

من خودم دختردوستم ولی بدم نمیاد پسر هم داشته باشم...وگرنه چه دختر چه پسر روی جفت چشمام میزارمش😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه آدم دوست داشته باشه بچه سومش بعد از دو تا دختر پسر باشه کاملاً طبیعیه ولی عزیزم حواست باشه ،اگ ...

❤️❤️😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40