2777
2789
عنوان

تجربه من از سفر قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 56 پست
فدات شم 💚 برای کفش که آره اصلش گیر میاد با قیمت خوبکاپشن هم جنس خوب ولی گرون به نسبتهودی هم هست تا ...

حالا شمال دیگ افتضاحع قیمتا ..اونور خوردو خوراکم گرونه ی چای و ی بلال بزنی ۵۰۰ افتادی 

۳تومن بازم خوبه ...اره اینجا خب ایرانی کم میارن ..کفشارو خیلی خوب گرفتین ...فکن ماک خودمون جنوبیم چ ...

الهی دورت بگردم اتفاقا امروز حرم بودم عزیز دلم 🌺 

بازار ۱۷ شهریور مشهد ارزون هست ولی جنساش زیاد مالی نیست دیگه قیمت به جنس میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورت بگردم اتفاقا امروز حرم بودم عزیز دلم 🌺 بازار ۱۷ شهریور مشهد ارزون هست ولی جنساش زیاد مالی ...

قبلا زیاد مشهد میومدم الانا شوهرم نمیاد ب امام رضا بگو هم منو بطلبه هم شوهرم سر براه بشه هم بهم ی پسر ببخشه ..من خیلی مشهدو دوست دارم بس ک شهر راحتیه ..پاساژاش بازاراش همه رو رفتم ..

حالا شمال دیگ افتضاحع قیمتا ..اونور خوردو خوراکم گرونه ی چای و ی بلال بزنی ۵۰۰ افتادی

وای نمی‌دونستم آخرین بار دو سال پیش تا فیلبند رفتیم ولی دیدیم هوا خیلی بارون میاد سریع باز برگشتیم چیزی هم نگرفتیم فقط سریع گاز داد اومدیم که جاده هم روز بعد که ما اومدیم مشهد ترافیک شدید شده بود

کلا دو روز بود که اونم همش تو راه بودیم

دیگه نمی‌دونستم انقدع گرونه 💔 

قبلا زیاد مشهد میومدم الانا شوهرم نمیاد ب امام رضا بگو هم منو بطلبه هم شوهرم سر براه بشه هم بهم ی پس ...

انشاالله خیلی زود میای حاجت روا هم میشی عزیز دل خواهر 😍🥺♥️🌱

حتما که امام رضا حواسش به همه هست 🌺💚🥺

وای نمی‌دونستم آخرین بار دو سال پیش تا فیلبند رفتیم ولی دیدیم هوا خیلی بارون میاد سریع باز برگشتیم چ ...

باید مدیریت بکنی همه جافکنم همینه ..انشالله همه بتونن دلخو سفر برن پناه ب خدا

انشاالله خیلی زود میای حاجت روا هم میشی عزیز دل خواهر 😍🥺♥️🌱حتما که امام رضا حواسش به همه هست 🌺💚 ...

من با همسرم میومدم همسرمو از امام رضا زندگیم همه چی ..اما نمیدونم همسرم ی هو رو برگردوند مارو بگیم شاید ببره اما خودش دل نمیده ..داا کن باز مثل سابق بشه

من با همسرم میومدم همسرمو از امام رضا زندگیم همه چی ..اما نمیدونم همسرم ی هو رو برگردوند مارو بگیم ش ...

بهش بگو ناامید نشو که هیچکس از حرم حاجت نگرفته نرفته ♥️

انشاالله همسرت هم راضی میشه با دل خودش میارتتون گلم 🌱

حالا ما داریم اینجا زندگی می کنیم ببین چقد سخته داداشم طرف رامسر زندگی می کنه می گه چون شهر توریستی ...

آره واقعا ... کاش انقد تفاوت قیمت نبود ما که ظرف نصف روز انقدر اعصابمون خورد شد نموندیم و برگشتیم شهرمون

دختر نازم تموم زندگیم 🦋