2777
2789
عنوان

تجربه من از سفر قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 56 پست
ممنون اسی ،سوییت اگه تمیز و خوب بود شمارش بذار ، اگه رفتیم سوییت بگیریم ،قیمت سوییت خوب بوده ،خود قش ...

عزیزم شمارش رو گذاشتم تو درگهان سوییت گرفتیم چون در اصل قصد مون خرید بود که بازار های درگهان ارزون تر بود تمیز بود و برام مهم بود جونور های خطرناک نداشته باشه که خدایی از اون بابت خوب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی سفر تفریحی یا خرید ؟ من دوست دارم جاهای تفریحی برم حالا یه بازگردید هم بکنم اگه پولم کم بود چیز ...

قصدمون خرید بود گلم یه چیزایی شد بخریم یه چیزایی مثل کاپشن برا همسرم نشد چون سایز اون همین شهر خودمون نصف به نصف ارزون تر بود 

آره خدایی لباس گرفتیم جنسش خوب بود قیمتش به نسبت جنسش عالی ولی خب گرونه دیگه 😅آره شوهر من جوگیر شد ...

خوب کردی عزیزم اره خارجین ..با اینکه خارجین بازم قیمت خوبه ..انشالله همیشه ب سفر باشه ...

عزیزم لباس‌چی خریدی و جنس ها چطور بود؟

من راستش خرج اصلیم کفش بود هم من هم همسرم یه جفت کفش خریدیم هر کدوم ۱۳۰۰ ولی خدایی جنسش خوبه

دیگه مثلا یه دامن گیپور سفید تو حراجی بود ۱۹۵ بعد مثلا یه جا تو بازار دو دلفین بود حراج زده بود کلا ۲۵۰ من یه هودی گرم برداشتم دیگه دوتا ست لباس زیر برداشتم دوتاش به ۶۰۰ یعنی این عالی بود قیمتش چون کیفیتش عالیه و تو مشهد همچین کیفیتی اگررر گیر بیاد دونه ای ۸۰۰ حداقل هست 

من راستش خرج اصلیم کفش بود هم من هم همسرم یه جفت کفش خریدیم هر کدوم ۱۳۰۰ ولی خدایی جنسش خوبهدیگه مثل ...

مبارکت باشه عزیزم

شنیدم اونحا برا خرید بوت و کاپشن و هودی خیلی خوبه

اسی قیمت غذا چطور بود

راستش گلم من خودم درست میکردم از بیرون فقط یه شب ساندویچ بندری گرفت که نگفت چند شده یه شب هم تو راه تو طبس ساندویچ کباب گرفت ولی مثلا موقع حساب کتاب خرجمون جمعا گفت حدود ۱ تومن شده

مگه کاپشنا چند بود؟؟؟

سایز پسر نوجوون لاغر تو رگالی ها بود مثلا به جا میداد ۱۴۰۰ ولی سایز شوهر من ۳ ایکس هست دیگه رو ۳ تومن میشد درحالی که تو مشهد می‌تونه تا ۱۷۰۰ چیزای خوبی بخره 

مبارکت باشه عزیزمشنیدم اونحا برا خرید بوت و کاپشن و هودی خیلی خوبه

فدات شم 💚 برای کفش که آره اصلش گیر میاد با قیمت خوب

کاپشن هم جنس خوب ولی گرون به نسبت

هودی هم هست تا حدودی میگم من خودم تو حراجی یه مغازه یه هودی گرم گرفتم به ۲۵۰

سایز پسر نوجوون لاغر تو رگالی ها بود مثلا به جا میداد ۱۴۰۰ ولی سایز شوهر من ۳ ایکس هست دیگه رو ۳ توم ...

۳تومن بازم خوبه ...اره اینجا خب ایرانی کم میارن ..کفشارو خیلی خوب گرفتین ...فکن ماک خودمون جنوبیم چ میکشیم ازهزینه ها ...من عاشق بازار مشهدم رفتی حرم منو دعا کن خدا بهم ی بچه پسر سالم ببخشه ..ب امام رضا بگو سبا رو یادت نره ..