2777
2789
عنوان

نامزد داداشم اومده عیادت ببینید چب آورده (عکس) نمیدونم بخندم یا چی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 129 پست
اره دیگهمن مریضم مثلا اومده به خواهر شوهرش سر بزنه😐

شاید خودش از اینا دوس داره برا توام از اینا گرفته .چون مزه خوبی دارن بنا ب شخصیتش باید قضاوتش کنی .من بودم بهم برنمیخورد . ولی مثلا اگ بنظر الان کم کاری کرده باشه منم تو فرصت متقابل براش جبران میکردم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا برخوردای زیادی باهاش نداشتمنمیدونم چطور چنین چیزای پلیدی میاد به ذهنتونبه فرض محال که من حال ...

شاید ناخواسته جایی رنجوندیش نمیدونم ولی خب اونم این راه به فکرش رسیده اگه از خودت مطمئنی پس ناراحت نشو اون خانم شخصیتشو به شما نشون داده

آفرین درستشم همینه چبزی که برام سواله اینه چطور روشون میشه

عروسی برادرم پارسال هر نفر 550 فقط هزینه غذا بود

میوه شیرینی هم جدا

خانواده 5 نفره 300 هزار دادن

تازه حنابندون هم خورده بودن

300 ملیون هزینه تالار شد

کلا 55 تومن جمع شد

حالا پدر مادر من میکشن خودشونو توی عروسی اینا

این سایزی گرفت که ترشی بندازی

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

نامزد داداشت خیلی ببخشید چه احمق و نادون ، این میوه رو دست گدا هم نمی دن ، اینا رو چطور ردش شده بیاره برای خواهر شوهرش ، این اوج بی سلیقگی ش رو نشون می ده ،داداشت عکس العملش، چی بود بگو بهش تجدید نظر کنه اولش اینه وای به دقتی واقعا زن داداش بشه ، منظورم اصلا پولش نیست دقتی ی دختر نمی دونه عیادت مریض چی ببره یعنی هنوز هیچی از زندگی و سیاست نمی دونه خوب هیجی نمی اورد یا اصلا یک شاخه گل رز می اورد این چیه 🤯

چی بگم والا آدم عقل موقع عیادت اول آبروی خودشو در نظر میگیره که یه چیز آبرومندانه ببره که آبروی خودش ...

چند سالشه؟؟؟ خب دیگه بعضیا براشون مهم نیست چیزی نشده که بعدها تو هم رفتی خونش در همین سطح جبران میکنی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عروسی برادرم پارسال هر نفر 550 فقط هزینه غذا بود میوه شیرینی هم جداخانواده 5 نفره 300 هزار دادن تازه ...

حالا من دخترعمم پریروز عروسیش بود

۸۰ نفر، نفری ۴ تومن هزینه کرده بودن

بالای یک میلیارد براشون دراومد😑😑