2777
2789
عنوان

خودمو با جاری خوشبختم مقایسع میکنم

140 بازدید | 12 پست

خیلی حسرت جاریمو میخورم هر وقت جاریم و برادرشوهرمو میبینم   شوهرش خیییییلی دوسش داره ببینید ۳ تا بچه دارن ولی شوهرش فقط بچه ها رو نزاییده بقیه کاراشونو کلااااا انجام میده هم ب چشم دیدم هم همه میدونن همم خود برادرشوهرم گف که من ب بچه ها غذا میدم و.... البته اینم بگم جلو جمع خییییییلی ب زنش احترام میزاره مثلا کسی یچیز بگه ب جاریم سریع شوهرش جواب میده یا مثلا جاریم هرچی بگه سریع گوش میده ب حرفش میگه باشه. مثلا غذا میخوره میگه باید تو ام حدقل یه تیکه بخوری و....... خود جاریمم حرف افتاد گف خیییییلی درکم میکنه

ولی شوهر من شاید نصف نصف برادرش این کارا رو بکنه مثلا احترام ب من کمک ب من و.... نصف اونم نمیکنه ولی اخلاقش خوبه ها شوهرم.  با خودم میگم جاریم خوشبخت تریم زنه 

میشه یکم راهنماییم‌کنید دلداری نه ها واقعیت موضوع رو بگید بنظرتون خوشبخته جاریم؟؟

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا شوهرت خوبیهایی داره که اون ندارهبعدش ببین سیاستهای زنونه ای که جاریت داره خودتم داری یا نه

از کجا بفهمم سیاستاشو اخه من حتی شماره جاریمم ندارم صمیمی نیسیم

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

شاید اونم کمبودایی داره ...اواز ساز و دهل از دور خوشه ...زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن ..

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اگه بخوای یه نکته منفی از زندگیش بگی اون چیه؟

تا بحال ندیدم

شوهرت عالیه ولی چون اهل مقایسه ای زندگیت از چشمت افتاده. شوهرم مثل شماست. سالها من رو با جاریم مقایسه کرد. داغونم کرد. بعد سالها واقعیت جاریم و زندگی برادر شوهرم رو شد. الان پشیمونه و فهمیده زنش لنگه نداره، تو اخلاق و وفاداری و ....

روزی هزار بار میگه. ولی چه فایده. دیگه ازش سرد شدم. خودش هم فهمیده. میخواد جبران کنه. ولی فایده ندارن. اولین فرصت میرم.

مثلا توی جمع روی حرف شوهرش حرف میزنه یا نه؟ بهش احترام میذاره؟ رابطه اش با خانواده شوهر چجوریه؟ و ...

.                                                                  

بنظر من همه آدمها خاکستری هستند 

یعنی خوبی و بدی با هم دارند بعضی ها بدی بیشتر بعضی ها خوبی بیشتر 

شما که میگید همسرتون خداروشکر اخلاقش خوبه 

پس مقایسه نکن 

مقایسه فقط باعث عقب افتادن زندگی میشه 

روی جمله های مثبت زندگیت تأکید کن 

انشالله همیشه شاد باشی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
مثلا توی جمع روی حرف شوهرش حرف میزنه یا نه؟ بهش احترام میذاره؟ رابطه اش با خانواده شوهر چجوریه؟ و .. ...

واقعیتش اون احترامی که من ب خونواده شوهر میزارمو این اندازه من نمیزاره حتی خود مادرشوهرمم گف. در رابطه با اون سوالتونم که گفتین رو حرف شوهرش حرف میزنه یانه  من فقط میبینم اون از شوهرش میخاد فلان کارو بکن شوهرشم میگه باشه.  شوهرش ندیدم تو جمع چیزی ازش بخاد مثلا اگه تو جمع انواع خوراکیها رو زمین باشه پیش همه از تک تک اون خوراکیا برا زنش میزاره تو بشقاب زنش  یا اگه چای نباشه خودش میره برا خودشو زنش میریزه نمیزاره زنش بره بیاره و خیییییلی چیزا. تازگی دیدم ۳ تا بچشو داره تو کوچه نگه میداره که زنش ب کار و استراحتش برسه

واقعیتش اون احترامی که من ب خونواده شوهر میزارمو این اندازه من نمیزاره حتی خود مادرشوهرمم گف. در راب ...

والا راستش یه دوست اینجوری داشتم. شوهره براش میکرد. سالها بعد که انتقالی گرفتند و رفتند، دوست شوهره تعریف کرد که همیشه برای ما درددل می‌کرده که از زنم میترسم و حوصله درگیری ندارم. مجبورم کوتاه بیام

ولی به مورد دیگه هم سراغ دارم که بعدها فهمیدم زنده تو رابطه برای شوهرش همه کار می کنه. برای همین شوهره براش میمیره

من اون جاری هستم که جاریم بهم حسودی می کنه ولی عز تو زندگی من هیچ خبری نداره من سیاست دارم هیچی نمی گم بدم میاد از آدمایی مثل شما همش حسرت کسی رو می خورین اگه خدا دنیاهم بهتون بده بازم حسودید ناراحت نشی گلم از رو ظاهر زندگی رو قضاوت نکن خودتو تغییر بده تو از باطن زندگی ادما خبر نداری