2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بچه داری؟ خودم یه دل میگم واقعا ولش کنم تا امسال شده با قابل قبول بره پایه بالاتر تا به خودش بیا ...

یه چیز بهت بگم یه روز دیگه شما نمیتونی زورش کنی درس بخونه اگه واقعا بخواد خودش میخونه شما بیخیالش باش فقط از دور هواشو بگیر که برو درستو بخون این حرفا 

چند سال دیگه که زن گرف شما پیر شدی قدر عمرتو میفهمی

شاید تو به پر و پاش زیاد میپیچی. مادر من کاری به درسام نداشت. انجام میدادم یا نمیدادم.

اره  زیاد بهش میگم میدونم این کارم اشتباهه ولی وقتی می بینم عین خیالش نیست از عصبانیت حالم خراب میشه، کاش بتونم رهاش کنم

الان اصلا معلما سخت نمی‌گیرن ما اگه ی روز تکلیف نمینوشتیم معلم دمار از روزگارمون در میاوردن ولی الان ...

اره اینم قبول دارم

اما بنظرم خانواده ها تاثیرشون بیشتر من دوتا بچه ۷ ساله میشناسم تو یه مدرسه و کلاس و یک معلم

اما یکی ازون بچه ها خودش مینویسه خودش کاراشو میکنه و تمام نمراتش هم خوب

اما اون یکی مامانش صدبار بهش میگه تا بنویسه آخرم کامل نمینویسه

با مادر جفتشون در ارتباطم مادر اون بچه مستقل اصلا به بچه ها خ بها نمیده اجازه میده خودشون از پس خودشون بر بیان

اما  مادر دومی چون کمال گرا و نمیخواد بچه اش از بقیه عقب بمونه مدام عین عروسک و ربات بچه رو کنترل میکنه

یه چیز بهت بگم یه روز دیگه شما نمیتونی زورش کنی درس بخونه اگه واقعا بخواد خودش میخونه شما بیخیالش با ...

من تو این ۵ سال به اندازه تمام سال‌های درس خوندن خودم بهم فشار اومده ، به نظرتون برای یه درسش چندبار بهش تذکر بودم کافیه؟

اره زیاد بهش میگم میدونم این کارم اشتباهه ولی وقتی می بینم عین خیالش نیست از عصبانیت حالم خراب میشه ...

جای اینکه ماهی بدی دستش بهش ماهیگیری یاد بده

شما یه مادر تحصیل کرده با سوادی 

خوندن و کلا تلاش کردن وقتی اتفاق میفته که هدفی در انتها باشه

برای بچه هدف ایجاد کن انگیزه ایجاد کن

به علایقش نگاه کن و یچیز دیگه که شدیدا بهش اعتقاد دارم و گفته یک روانشناس اینکه بچه رو در زمینه علاقش حمایت کن تا اون علاقه و موفقیت بهانه ای بشه برای بقیه کاراش

یعنی چی؟یعنی اگه به فوتبال کاراته شنا گیتار و .. علاقه داره بهش بها بده اجازه بده تو اون علاقه رشد کنه پیروز بشه تشویق بشه

همون موفقیت تو ذهنش بهش انرژی میده تو کار سختی مثل فوتبالو انجام دادی امروز مثلا دوتا گل زدی خوندن علوم ک برات کاری نداره!!!

این موفقیت ها سد و مانع های ذهنش رو میشکنه

اره اینم قبول دارماما بنظرم خانواده ها تاثیرشون بیشتر من دوتا بچه ۷ ساله میشناسم تو یه مدرسه و کلاس ...

اعتراف میکنم دومی منم به خاطر اینکه خودم همیشه برتر بودم تو کلاس، ولی الان دارم تاوان اشتباه خودمو پس میدم پسرم بی نهایت بی مسوولیت و راحت طلب شده، به نظرتون چطوری هم نظارت داشته باشم رو درساش هم مستقل بشه و درس بخونه؟

چون بی نهایت بی خیاله

من تو این ۵ سال به اندازه تمام سال‌های درس خوندن خودم بهم فشار اومده ، به نظرتون برای یه درسش چندبار ...

عزیزم پسرت دیگه بزرگه خودش میفهمه نقطه ضعف شما درسش شده سعی کن تنبیه تشویق بزاری ولی نه همیشه روش مختلف بکار بگیری 

مثلا میخاد بره بیرون اول درسشو تذکر بدی بعد بیرون ولی سخت نگیری انگیزه بهش بدی شغلا رو معرفی کنی براش

گوشی دستش نده به هیچ عنوان چنان درسخون میشه 

تلویزیون زمانبندی کنی

اعتراف میکنم دومی منم به خاطر اینکه خودم همیشه برتر بودم تو کلاس، ولی الان دارم تاوان اشتباه خودمو پ ...

دست از کمالگرایی بردار من خودم کمالگرام و این خصلت بچه رو نابود میکنه در آینده یا کاری رو شروع نمیکنه از ترس ناقص انجام دادن یا اگه شروع کرد انقدررررر به خودش آسیب میزنه که بهترین باشه

به قول دکتر هلاکویی ما بدنیا نیومدیم که موفق بشیم ما بدنیا اوندیم زندگی کنیم

جای اینکه ماهی بدی دستش بهش ماهیگیری یاد بدهشما یه مادر تحصیل کرده با سوادی خوندن و کلا تلاش کردن وق ...

واقعا نمی دونم به چی علاقه داره، براش کتاب داستان میخوندم گفت دوست ندارم، کاراته رفت نصفه رهاش کرد، کلاس موسیقی می رفت گفت علاقه ندارم نمیرم، زبان میره اونم به زور باباش البته اخیرا به عنوان یه وظیفه بهش نگاه میکنه و مرتب میره، به تنها چیزی که خیلی علاقه داره خرید کردنه

دست از کمالگرایی بردار من خودم کمالگرام و این خصلت بچه رو نابود میکنه در آینده یا کاری رو شروع نمیکن ...

به نظرتون برنامه یک روز درس خوندش رو و کارایی که در رابطه با مدرسه باید انجام بده بنویسم بهش بدم و بسپرم به خودش خوبه؟ 

واقعا نمی دونم به چی علاقه داره، براش کتاب داستان میخوندم گفت دوست ندارم، کاراته رفت نصفه رهاش کرد، ...

علاقه رو براش ایجاد کن بزار ببینه از بین گزینه ها انتخاب کنه

ببرش کلاس موسیقی عب نداره بعد ۲ هفته رهاش کنه

ببرش کلاس شنا اصلا مهم نیس دلشو بزنه

یجایی از یه رشته از یه هنر خوشش میاد 

سرچ کن مقالات مختلف رو که چجوری به فرزندم در پیدا کردن علاقش کمک کنم؟

ببرش مشاور 

هزار راه هست 

روشی ک الان دارین یه بچه متکی وابسته بار میاد یه بچه ای ک پس فردا به مشکل خورد یا خشکش میزنه و نگاه می کنه یا فرار میکنه به سمت شما ک شما حلش کنی 

عزیزم شما ک قرار نیس همیشه باهش باشید اون قرار پدربشه همسربشه  شخصیت و رفتار از همین سال ها شکل گرفته و میگیره 

منم بلد نیستم اما قطعا اگه به همچین مشکلی بخورم میرم پیش تراپیست کودک تا اون بهم کمک کنه

علاقه رو براش ایجاد کن بزار ببینه از بین گزینه ها انتخاب کنهببرش کلاس موسیقی عب نداره بعد ۲ هفته رها ...

ممنونم که این همه وقت گذاشتید، حرفاتون درست و منطقیه، رو پیدا کردن علاقش باید فکر کنم شاید از اون طریق کمکی به درسش هم بشه و مستقل تر بشه

به نظرتون برنامه یک روز درس خوندش رو و کارایی که در رابطه با مدرسه باید انجام بده بنویسم بهش بدم و ب ...

من خیلی اطلاعات بالایی ندارم

اما بنظرم راهکار خوبیه و درکنارش این تو خونه بهش مسئولیت بدید

مثلا یه گلدون رو بگید تو باید بهش آب بدی بزارید اصن یادش بره گلدون خشک بشه تا نتیجه و عواقب بی مسیولیتی رو ببینه

خرید مثلا نون در ۴شنبه ۵شنبه ها وظیفه اون باشه و اصلا نخرید بزارید اگه یادش رفت اون شب همه گرسنه بخوابن

گرم کردن شام مثلا جمعه ها ک خودتون هستین با اون باشه

بهش مسئولیت بدین ولی از دور مواظب باشید رهاش نکنید

کاری رو بهش محول کنید که درتوانش باشه نه اینکه خیلی سنگین باشه

اگر نتونست به جای اون انجام ندید فقط راهنمایی کوچیک کنید خودش بتونه

اجازه بدین زمین بخوره تا بلند شدن رو یادبگیره وگرنه تو مشکلات بزرگ تر از پا درمیاد