2777
2789
میتونه مشاوره تلفنی بگیره بهش راهکار میدن

چقد باهاش حرف زدم 

یه غرور مزخرف و مسخره داره 

حاصر نمیشه 

میگه من خودم درستش مبکنم

ولی هي ماه و سال میگذره فقط شاید یه ذره بهتر میشه 

آفرین چکاره مثلا میکنی ؟

وسواس من درباره بیماریه،مثلا همه چیزا پیشم میتونه بیماری زا وکشنده باشه،مثلا حین غذا درست کردن دست خودم  که تمیز بود و تازه شسته بودم میخورد به ملاقه ،میگفتم دیگه تمام یه عالمه میکروب از دستم رفتع به ملاقه اگر نشورمش مسموم میشیم و میمیریم...اگه دستم به لباسم در حد یه ثانیه میخورد دیگه باهاش حتی قاشق نمیگرفتم تا نشورمش،اصلا یه وضعی که یادم نمیاد،الان دقیقا توی ذهنم میاد  و بهم میگه میمیری خاک تو سرت،میگم هیچ عیب نداره من میخوام مسموم بشم و بمیرم و خلافش عمل میکنم،دستام رو فقط در صورت نیاز میشورم،ظرفها رو لباس ها رو هم همینطور

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد باهاش حرف زدم یه غرور مزخرف و مسخره داره حاصر نمیشه میگه من خودم درستش مبکنمولی هي ماه و سال میگ ...

تا خودش نخاد نمیشه بهش کمک کرد 

مطمئن باش خودشم اذیته

درست میشه ایشالله

دایی منم سالها وسواس داشت الان انقد بیخیال شده

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

وسواس من درباره بیماریه،مثلا همه چیزا پیشم میتونه بیماری زا وکشنده باشه،مثلا حین غذا درست کردن دست خ ...

آره شوهر منم همین جوریه

یعنی در حد ثانیه دستت بخوره به جای که حالا اون میگه کثیفه دیگه تموم باید بری خودت بشوری 😢

تا خودش نخاد نمیشه بهش کمک کرد مطمئن باش خودشم اذیتهدرست میشه ایشاللهدایی منم سالها وسواس داشت الان ...

یعنی اگه برات توضیح بدم میگی خیلی پبشرفت داشته‌ 

مثلا قبلا 5بار دستش می‌شست ماهارو هم مجبور می‌کرد بشوریم ولی الان فقط یه بار میشوره 

ولی خب خوب عادي نشده 

آره شوهر منم همین جوریهیعنی در حد ثانیه دستت بخوره به جای که حالا اون میگه کثیفه دیگه تموم باید بری ...

خیلی بده مخصوصا برای اطرافیان،انشالله درست میشه،باید خودش به فکر درمان باشه وگرنه سخت میشه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ممنون❤️آن شاء الله همیشه سلام و تندرست باشی

فدات بشم همچنین شما هم❤️

یعنی اگه برات توضیح بدم میگی خیلی پبشرفت داشته‌ مثلا قبلا 5بار دستش می‌شست ماهارو هم مجبور می‌کرد بش ...

شوک کرونا وحشتناک بود

دایی منم میرفت حموم حدود 5 ساعت تو حموم بود آنقدر دستاشو می‌شست که پینه بسته بود اگه کسی به ظرف یا قاشق دست میزد غذا نمی‌خورد اگه کسی سرفه می‌کرد غذا نمی‌خورد

خیلی خودشم اذیت بود دیگه رفت روانشناس دارو داد الان بیخیال شده

شوک کرونا وحشتناک بوددایی منم میرفت حموم حدود 5 ساعت تو حموم بود آنقدر دستاشو می‌شست که پینه بسته بو ...

خب خداروشکر 

اینم اگه قبول کنه بره شاید درست بشه 

بعضی وقت ها میگم برم دارو بگیرم یواشکی بریزم تو غذاش

ولی خب میگم بفهمه خیلی بد میشه 

خب خداروشکر اینم اگه قبول کنه بره شاید درست بشه بعضی وقت ها میگم برم دارو بگیرم یواشکی بریزم تو غذاش ...

نه نمیشه دارو سرخود بدی خطرناکه باید حتما تجویز پزشک باشه

صبوری کن الهی که هرچه زودتر خلاص شه از شر وسواس