وسواس من درباره بیماریه،مثلا همه چیزا پیشم میتونه بیماری زا وکشنده باشه،مثلا حین غذا درست کردن دست خودم که تمیز بود و تازه شسته بودم میخورد به ملاقه ،میگفتم دیگه تمام یه عالمه میکروب از دستم رفتع به ملاقه اگر نشورمش مسموم میشیم و میمیریم...اگه دستم به لباسم در حد یه ثانیه میخورد دیگه باهاش حتی قاشق نمیگرفتم تا نشورمش،اصلا یه وضعی که یادم نمیاد،الان دقیقا توی ذهنم میاد و بهم میگه میمیری خاک تو سرت،میگم هیچ عیب نداره من میخوام مسموم بشم و بمیرم و خلافش عمل میکنم،دستام رو فقط در صورت نیاز میشورم،ظرفها رو لباس ها رو هم همینطور
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره شوهر منم همین جوریهیعنی در حد ثانیه دستت بخوره به جای که حالا اون میگه کثیفه دیگه تموم باید بری ...
خیلی بده مخصوصا برای اطرافیان،انشالله درست میشه،باید خودش به فکر درمان باشه وگرنه سخت میشه
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
یعنی اگه برات توضیح بدم میگی خیلی پبشرفت داشته مثلا قبلا 5بار دستش میشست ماهارو هم مجبور میکرد بش ...
شوک کرونا وحشتناک بود
دایی منم میرفت حموم حدود 5 ساعت تو حموم بود آنقدر دستاشو میشست که پینه بسته بود اگه کسی به ظرف یا قاشق دست میزد غذا نمیخورد اگه کسی سرفه میکرد غذا نمیخورد
خیلی خودشم اذیت بود دیگه رفت روانشناس دارو داد الان بیخیال شده