البته یه چیزی ام هست من تا یک سنی سریع گرم نمیگرفتم ب قول خودت سرم به کارم بود و ترجیح میدادم ساکت باشم بقیه هم همین مدلی رفتار میکردن بعد از اشنایی بهم میگفتن اول فکر میکردیم خودتو خیلی میگیری و خیلی ادم لوسی هستی من اصن تعجب میکردم میگفتم من یادم نمیاد همچین حرکتی زده باشم ک چنین برداشتی کنین
کلا گیر کردم تو یه محیط خیلی بد اکثرا اونایی هم که باهام بدن از اینان که هزار تا اکس و نکس دارن بچه ...
عزیزم به من ربطی نداره چون پرسیدین میگم ولی همه دنیا که بد نیستن یا شما جزئیات نگری یا بدبین . شایدم خودتو خیلی قبول داری .سعی کن علت مشکلتون پیدا کنی .
اجتماع دورم کلا خیلی بده تو محیط بدی ام احتمالا بخاطر همینه
اره عزیزم اصلا بی تاثیر نیست ولی از من میشنوی خودتو قاطی جمعا کن وگرنه فک میکنن خودتو میگیری یا مردم به دوری توی اینده ی کاری و همه چی تاثیر میزاره ارتباطاتت رو قوی نگه دار
والا من میگم باهام بدن همش دلشون میخواد اذیتم کنن فکر کن برم باهاشون بگردم بدبختم میکنن
منظورم این نیست عزیزم نمیگم با اونا بگرد خودم بهت گفتم اینا خودشون مشکل دارن اصلا سعی نکن خودتو بزور وفق بدی گفتم بگرد دنبال ادمایی با انرژی خودت بیشتر تو جمع همونا باش کم کم اجتماعی تر میشی
اگ زیاد اینجوری فک کنی واقعا تاثثیر میزاره رو روابطت بهتره فک کنی ادمی هستی که همه دوسش دارن اینجوری افکار مثبتو جذب میکنی خود به خود میبینی همه نسبت بهت اینجورین
اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)