2777
2789

البته یه چیزی ام هست من تا یک سنی سریع گرم نمیگرفتم ب قول خودت سرم به کارم بود و ترجیح میدادم ساکت باشم بقیه هم همین مدلی رفتار میکردن بعد از اشنایی بهم میگفتن اول فکر میکردیم خودتو خیلی میگیری و خیلی ادم لوسی هستی من اصن تعجب میکردم میگفتم من یادم نمیاد همچین حرکتی زده باشم ک چنین برداشتی کنین 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
تو بچگی بهم گفتن همزاد داری الان هم که بزرگ شدم حدود یه ماه پیش رفتم پیش یه دعا نویس گفت همزاد داری

اینارو نمیدونم ربطی نداره ..کلا بعضیا حس میکنن انرژیشون جاذبه داره بعضیا دافعه مثلا ی جاری دارم کلا ازش فرارمیکنم خانم خوب و خوش مشربیه باز ی جاری دیگ دارم همین خصوصیات داره و جذبش میشی ..حس میکنم ب دل ادم ربط داره ..مثال زدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد یه کاری میکنی وگرنه همه که بیمار نیستن دشمنت باشن ممکنه چهارتا حسود باشن چهارتا خوبن ولی

کلا گیر کردم تو یه محیط خیلی بد 

اکثرا اونایی هم که باهام بدن 

از اینان که هزار تا اکس و نکس دارن 

بچه طلاقن مشکل خانوادگی دارن از اینان

اینارو نمیدونم ربطی نداره ..کلا بعضیا حس میکنن انرژیشون جاذبه داره بعضیا دافعه مثلا ی جاری دارم کلا ...

یعنی انرژی بد دارم؟ 

خوب چیکار کنم 

تا حالا اخلاق بدی هم از خودم ندیدم

کلا گیر کردم تو یه محیط خیلی بد اکثرا اونایی هم که باهام بدن از اینان که هزار تا اکس و نکس دارن بچه ...

عزیزم  به من ربطی نداره چون پرسیدین میگم ولی همه دنیا که بد نیستن یا شما جزئیات نگری یا بدبین . شایدم خودتو خیلی قبول داری .سعی کن علت مشکلتون پیدا کنی .

یعنی انرژی بد دارم؟ خوب چیکار کنم تا حالا اخلاق بدی هم از خودم ندیدم

ن عزیزم منظورم شما نبودید ممکنه اطرافیان داشته باشن و شما اذیت بشی حس منفی بگیری از معاشرت باهاشون ..اما همون ایه بهت گفتم خوبه زیاد ایت الکرسی بخون پیش دعا نویسم نرو ..اسپند دود کن 

اجتماع دورم کلا خیلی بده تو محیط بدی ام احتمالا بخاطر همینه

اره عزیزم اصلا بی تاثیر نیست ولی از من میشنوی خودتو قاطی جمعا کن وگرنه فک میکنن خودتو میگیری یا مردم به دوری توی اینده ی کاری و همه چی تاثیر میزاره ارتباطاتت رو قوی نگه دار 

اره عزیزم اصلا بی تاثیر نیست ولی از من میشنوی خودتو قاطی جمعا کن وگرنه فک میکنن خودتو میگیری یا مردم ...

والا من میگم باهام بدن همش دلشون میخواد اذیتم کنن 

فکر کن برم باهاشون بگردم بدبختم میکنن

والا من میگم باهام بدن همش دلشون میخواد اذیتم کنن فکر کن برم باهاشون بگردم بدبختم میکنن

منظورم این نیست عزیزم نمیگم با اونا بگرد خودم بهت گفتم اینا خودشون مشکل دارن اصلا سعی نکن خودتو بزور وفق بدی گفتم بگرد دنبال ادمایی با انرژی خودت بیشتر تو جمع همونا باش کم کم اجتماعی تر میشی 

اگ زیاد اینجوری فک کنی واقعا تاثثیر میزاره رو روابطت بهتره فک کنی ادمی هستی که همه دوسش دارن اینجوری افکار مثبتو جذب میکنی  خود به خود میبینی همه نسبت بهت اینجورین

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)