2777
2789
عنوان

چرا همش خواب مرده میبینم

48 بازدید | 6 پست

اکثرا خواب پدربزرگ و مادر بزرگامو هر دو طرف پدری ومادری دیشب خواب دیدم بابا بزرگم ک نزدیک به 16ساله فوت کرده داشت بالا میاورد منم پیشش بودم مامان بزرگمم بود.جالبه ک تو خونه های قبلی شون هستن همون خونه هایی ک الان یا بلااستفاده ست یا خراب کردن و جاش خونه ساختن.نمیدونم چرا بخواب من میان.

روح شما سبکه و راحت می‌تونن ارتباط بگیرن

اگر توی خواب حال خوبی ندارن و مریضن نشونه اینه که کمک می‌خوان عزیزم، حتما براشون خیرات بده، قرآن بخون، صلوات بفرست، ببین کسی ازشون کینه به دل نداشته باشه، حلالیت بگیرید براشون

بالا آوردن می‌تونه اشاره به مالی داشته باشه که نباید به دست می‌آورده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم .روح من سبکه یعنی چی؟

یعنی روح پاکی دارید

مثلا کسایی که خیلی اهل غیبت باشن، بداخلاق باشن، زبونشون نیش داشته باشه... اینا بخاطر گناه روحشون سنگین میشه و اموات نمی‌تونن راحت به خوابشون برن

برای همین ممکنه مثلا یه فامیل دور به جای اینکه بره به خواب شوهر و بچه‌هاش، به خواب شما بیاد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ممنون عزیزم از اطلاعاتی ک دادی بهم 👍👍👍

خواهش می‌کنم 🙏🏻 🙏🏻 🤍