2777
2789
عنوان

به نظرتون برم پیش روانشناس

131 بازدید | 16 پست

چندین ساله که درگیر کنکور هستم اوایل درس میخوندم انگیزه داشتم الان چند ساله دور خودم میچرخم وزنم رفته بالا و افسرده شدم 

نمی‌دونم واقعا به نظرتون تاثیری داره اخه جز خود آدم هیچ کس نمیتونه به آدم کمک کنه 

نمی‌دونم چطوری حال خودمو بهتر کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای میخوای ؟

به یه رشته دیگه رضایت بده  تا کی میخوای کنکور بدی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

درست میگن این خانم به رشته ای رضایت بده برو دانشگاه

منم مثل اسی نمیتونم به کمتراز پزشکی و پیرا فکرکنم اگه قبول نشم هرگز نمی‌رم دانشگاه و به دیپلم رضایت میدم

ولی اینجوری نیست که بعد دوسال پشیمون بشم انقدر کنکور میدم که حتی شده تو ۳۰سالگی بیارم رشته ی مورد علاقمو😭🤦🏻‍♀️

منم مثل اسی نمیتونم به کمتراز پزشکی و پیرا فکرکنم اگه قبول نشم هرگز نمی‌رم دانشگاه و به دیپلم رضایت ...

الان یه آزمونی اومده لیسانس به پزشکی ، بعضیا تو ۵۰ سالگی برمیگردن پزشکی و دندون قبول میشن

خب ایشون ۲۵ سالشون هست چندین بار تلاش کرده نشده روحش خسته است اضافه وزن داره افسرده شده