2777
2789
عنوان

اره من خودم تموم کردم

146 بازدید | 16 پست

ولی من رو مجبور کردن به تموم کردن ای رابطه‌..

میدونی امروز چقدر دارم سر خودمو گرم میکنم که بعد چهار ماه فکرت از سرم بپره..میدونی حاضرم کل عمرم رو بدم ولی یه بار دیگه برگردم به اون نصف شبی که اومدی روبه رو خونمون نشستی ...میدونی هیچکسو به اندازه تو دوست ندارم و هیچکس نمیتونه مثل تو منو دوست داشته باشه

مامانت میگعت بعد من داغون شدی💔😔اخ کاش من میمردم و این روزو نمیدیدم

قلبم به درد اومد با خوندن حرفات

میشه بگی چیشد که نشد؟

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم به درد اومد با خوندن حرفاتمیشه بگی چیشد که نشد؟

ببخشید

قبلا نامزد پسر عمه ام بودم که بهم خیانت کرد و رفت

من عاشق یه اقایی شدم که اول ایشون عاشق من شدن تو همین حین بازم سروکله پسر عمه ام پیدا شد و خونوادم گفتن تو بدنام پسر عمه ات شدی یا قبولش میکنی یا نمیذاریم بری دانشگاه و ازدواج کنی و...

ببخشیدقبلا نامزد پسر عمه ام بودم که بهم خیانت کرد و رفتمن عاشق یه اقایی شدم که اول ایشون عاشق من شدن ...

نگو که قبولش کردی

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

تو میخوای باهاش ازدواج کنی یا خانوادت

گفتم مگه عهد بوقه زوری عروس یکی دیگه بشم موندم تو روی خونوادم ...اخرش بابام گفت هر طور راحتی منم نمیذارم بری دانشگاه باز گفتم مگه دست شماست ببینم کی میتونه نذاره من برم دانشگاه ..یه ماه و خورده ای تو شهر غریب بهم پول ندادن به در و دیوار زدم برا شغل ولی نشد که نشد

اخرشم خواستکاری برگذار شد بدون حضور من

نگو که قبولش کردی

گفتم مگه عهد بوقه زوری عروس یکی دیگه بشم موندم تو روی خونوادم ...اخرش بابام گفت هر طور راحتی منم نمیذارم بری دانشگاه باز گفتم مگه دست شماست ببینم کی میتونه نذاره من برم دانشگاه ..یه ماه و خورده ای تو شهر غریب بهم پول ندادن به در و دیوار زدم برا شغل ولی نشد که نشد

اخرشم خواستکاری برگذار شد بدون حضور من

گفتم مگه عهد بوقه زوری عروس یکی دیگه بشم موندم تو روی خونوادم ...اخرش بابام گفت هر طور راحتی منم نمی ...

توروخدا نزار اینجوری بشه دختر

زندگیه توئه نه بقیه

نزار یه عمر بشه حسرت

اونم تازه با یه خیانتکاره کثیف