2777
2789

یعنی شخص خاصی مدنظرش نبوده باشه بعد از خدا بخواد دعا کنه که یک همسر خوب قسمتش بشه و همینطور هم بشه

اگر همچین موردی دیدین تعریف کنین 🌸

دلم گرفته،، باخوندن داستانای حاجت روایی امید میگیرم 

بابت تکراری بودن تاپیک شرمنده

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
ازدواج مثل مرگه اینو هزاربار گفتم از پیش تعیین شده زمان و مکانش من خودم ادمیم که تا دلت بخواد دعا کر ...

نه اینطور نیست عزیزم

گاهی خدا نمیخواد درسته 

ولی درکل دست خودمونه

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود ۴/۵ ساله عزیزم اگه دست من بود الان بچه داشتمهنوز ازدواج هم نکردم

من تقریبا ۴ ساله رگباری ختم و چله برمیدارم

ولی از ۸ سال پیش دعا میکنم

میتونستم توقعاتم خیلی بیارم پایین با یک کارگر ازدواج کنم و الان بچه بزرگ داشته باشم

شماهم میتونستین...

خدا اختیار داده بهمون

فقط میتونه کمک مون کنه تو این زمینه باتوجه با دعاهامون و رفتارمون

ولی شخصا انتخاب نمیکنه

من تقریبا ۴ ساله رگباری ختم و چله برمیدارمولی از ۸ سال پیش دعا میکنممیتونستم توقعاتم خیلی بیارم پایی ...

من یا خواستگار ندارم یا اگر بیاد اصن انگار طوفان میشه یه اتفاقات عجیبی میفته که نشه

سه تا تاریخ تو دفتر زندگی انسان قبل از به دنیا اومدن یاد داشت شده

تاریخ تولد تاریخ ازدواج تاریخ مرگ

من یقین دارمازدواج تقدیره برای همین میگن باید رهاش کنی تا پیداش کنی

مثل سرابه هرچقدر بری سراغش دیرترمیاد سراغت

مثل تاریخ مرگ

هرچقدر دعاکنی زودتر بمیری بیشتر عمرمیکنی😂🤦🏻‍♀️

من یا خواستگار ندارم یا اگر بیاد اصن انگار طوفان میشه یه اتفاقات عجیبی میفته که نشه

همینه دیگه

منم خواستگارایی داشتم خودم دلم بوده برم ،خانوادم مخالفت کردن اما خب پافشاری نکردم

زخم چشمی چیزی نداری؟

همینه دیگهمنم خواستگارایی داشتم خودم دلم بوده برم ،خانوادم مخالفت کردن اما خب پافشاری نکردمزخم چشمی ...

نمیدونم از کجا بفهمم چیزی دارم

من همیشه خیلی تو چشم بودم البته ها همین الانم با اینکه هیچی ندارم نمیدونم چرا تو چشمم چون نه قشنگم خیلی نه به موفقیت رسیدم 

سه تا تاریخ تو دفتر زندگی انسان قبل از به دنیا اومدن یاد داشت شدهتاریخ تولد تاریخ ازدواج تاریخ مرگمن ...

خدا میدونه ما با کی ازدواج میکنیم و کی زمانش هست

اما خودش انتخاب نمیکنه

فقط انتخابای مارو از پیش میدونه و نوشته

تو منابع دینی هم ازدواج قسمت نیست عزیزم

مگر بواسطه دعا یا اعمالت خدا بخواد شخص خاصی رو تعیین کنه

نمیدونم از کجا بفهمم چیزی دارممن همیشه خیلی تو چشم بودم البته ها همین الانم با اینکه هیچی ندارم نمید ...

بعضی ادما ذاتا حسودن و انرژی منفی میفرستن

اطرافم منکه اینطوریه

ممکنه مانعی چیزی داشته باشی

ولی احساس میکنم باید رهاش کرد تا بدستش آورد اینطوری فکرنمیکنین؟🥲😕

بستگی داره منظورتون از رها کردن چی باشه

ادم باید برای هرچیزی که میخواد بدست بیاره تلاش کنه مثلا شما پول میخوای باید کارکنی بدست بیاری 

میخوای مدرک بگیری باید درس بخونی...

خلاصه باید پیگیر بود

اما موقع تلاش کردن نباید استرس داشت و غصه خورد و مدام ذهنتو درگیر کنی بشه نشه...

منم برای ازدواجم تلاش میکنم دعا میکنم اما بقیش می سپرم به خدا

درسته زیاد تاپیک میزنم ولی هول نیستم

بعضی وقتا میخوام اینجا صحبت کنم ترجیح میدم درباره ازدواج باشه