2777
2789
عنوان

پسرا دنبال دختر دست نیافتنین

189 بازدید | 19 پست

میگین چرا؟

ی پسر هست ی ماهه کلا باهم صحبت میکنیم اونم هر از گاهی 

بعد سه هفته عکس منو دید اونم نمیتونست سیو کنه

دیشب گفت عکس بده گفتم به چه دلیل؟

هی اصرار کرد من ندادم ..یه عکس دختر فرستاد ک قشنگ پایین تنش باز بود،گفت نه به اینا نه به تو که عکس نمیدی

میخوام بگم ب راحتی به پسرا عکس ندین دادین هم اوکی باشه

البته در کل نظر پسرا مهم نیس ولی این طرز فکرو رعایت کنید

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

پایین تنش باز بود ینی چجوری؟! 🤔

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی ولی ربطی نداشت

درضمن از روی عکسی که بهش دادی راحت میتونه عکس بگیره

پس دلخوش به این نباش که نمیتونسته سیو کنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

کار ب این پسره ک باهاش حرف زدی ندارم مشخصه لاصیه

ولی عجیبه برام با پسر حرف میزنین ولی عکس نمیدین

طرف باید عاشق چشم و ابروی خیالیتون بشه؟

و این موضوعی ک گفتی در رابطه با رابطه ی مجازی نیست 

قشنگ از رو پروفایل اون دختره رو قضاوت کرد و گف این معلوم نیس شب پیش کیه😐

افرین که با همچین کسایی در ارتباطی دست نیافتنی جون

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
قشنگ از رو پروفایل اون دختره رو قضاوت کرد و گف این معلوم نیس شب پیش کیه😐

سلام دوست عزیز 

میشه یه سربه تاپیکم بزنی خیلی وقتتو نمیگیرم تاپیک آخرم که گذاشتم، به کمکت احتیاج دارم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

الان تو میری باهاشون چت میکنی دست نیافتنی ای؟

من دارم طرز فکر پسرارو میگم😂نشونه ها برگشت سمت من؟

خوبیِ گذر زمان اینه که همه چیو برات عادی میکنه ؛ هر نبودنی ، هر کمبودی ، هر سختی‌ای ، هر غمی.

هرچه سریعتر همچون آدم سم وبیماری رو از تمام جاهای ممکن گوشیت بلاک کن😅😅

تو گروهیم بقیه چت میدیدن♥️باهم صحبت نمیکنیم پی وی

ارزشمند بودن به این چیزها نیست. 

شما هم خوشحال نباش، به هر حال با در ارتباط بودن با همچین آدمی داری ارزشت رو می‌آری پایین. 

اگه طرف شخصیت داشته باشه، قرار نیست به خاطر عکس فرستادن قضاوتت کنه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

افرین که با همچین کسایی در ارتباطی دست نیافتنی جون

عزیز من من نمیگم دست نیافتنی هستم چرا هر جور دوست دارین برداشت میکنید

میگم پسرا کسی که زود عکس بده کلا خوشش نمیاد و دخترو خراب خطاب میکنن حالا برو از همه بپرس اینو میگن

عزیز من من نمیگم دست نیافتنی هستم چرا هر جور دوست دارین برداشت میکنیدمیگم پسرا کسی که زود عکس بده کل ...

حرف پسرا برا من مهم نیس عزیزم