2777
2789
عنوان

اختلاف سنی پدر با بچه هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی ربط گفتیا ببخشیدا

الان سن ازدواج ۳۰ تا ۴۰ ساله 

تازه از بچه دارشدن به اختلاف سنیش چرا گیر دادی بیشتر به رابطه خوب با شوهرت، به مسایل مالی و و درامد،به تامین نیازهای عاطفی لکر کن اوکی شد به بچه فکر کن 

من پدرم ۵۰ ساله بود من به دنیا اومدم هیچ مشکلی هم ندارم خدا حفظش کنه خیلی رابطه خوبی داریم حتی خیلی بهتر از اونایی که پدراشون جوونن با پدرم کلی حرف میزنم کلی مشورت و هم فکری

سن خودم بد نیس بیشتر نگران سن شوهرمم و با توجه ب این ک کلا سن ازدواج توی پسرا بالا رفته کلا میخواست ...

۳۰ سالشونه!

اینجوری گفتی احساس کردم همسرم پیرمرده و همچنین خودم پیرزن😂😂

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌
اختلاف سنی اینقدرام مهم نیست معاون مدرسمون با دخترش حول و حوش 40 سال اختلاف سنی داره اختلاف سنی دختر ...

آره خب اخلاق آدما مهم تره ولی خب اختلاف سنی زیاد هم دوس ندارم من فکر میکردم هر زمانی ک بخوام بچه دار میشم ولی اون بار 4 ماه طول کشید تا حامله شدم و سقط شد الانم میترسم طول بکشه تا دوباره حامله بشم

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
اختلاف سنی با بچه چه صیغه ایه دیگه ...آدم موقع بچه دار شدن به خیلی مسایل مهم تری باس توجه کنه ....

خب ما ب اون مسائل مهم تر توجه کردیم میخوام ب این مسئله هم توجه کنم واسم ی کم مهمه. 😊

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
خب ما ب اون مسائل مهم تر توجه کردیم میخوام ب این مسئله هم توجه کنم واسم ی کم مهمه. 😊

موفق باشی 😊😊 الان یعنی میرین سن شناسنامه ایتون میارین پایین؟ خب کاری نمیتونین بکنین دیگه .... اقدامتو بکن خودتو درگیر نکن...

دیگه کاری از دستتون بر نمیاد که. !! شما اقدامتو بکن تا اختلاف بیشتر نشده. همسر من 33 سالشه و بچه ما ...

آره کاری از دستم بر نمیاد 😕دیگه ولی در کل میخواستم ی آمار کوچیکی بگیرم. 😊

وقتی دخترم دنیا اومد شوهرم 29 بود من 27 الانم برای دومی میخایم انشالا اقدام کنیم من 30 و شوهرم 32

ایشالا خدا اولیت رو برات نگه داره و دومی رو زود حامله بشی ب سلامتی دنیا بیاری😘

تواقوام ماچیزعادیه زودازدواج کردن وزودبچه دارشدن    

آره عزیزم معمولا سن ازدواج بستگی ب شرایط خانوادگی و شخصی هر فردی داره ایشالا ک خوشبخت باشی همیشه 😘

من 39سالمه همسرم 43سال  سه تابچه دارم دوتاپسر15و11 یه دختر6ساله  22سالگی هم ازدواج کردم

خدا حفظشون کنه 

واسه سلامتی دخترت هم صلوات فرستادم😘