2777
2789
عنوان

اختلاف سنی پدر با بچه هاش

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 51 پست
موفق باشی 😊😊 الان یعنی میرین سن شناسنامه ایتون میارین پایین؟ خب کاری نمیتونین بکنین دیگه .... اقدا ...

چشم عزیزم شما عصبانی نشو😉

فقط خواستم ی آمار کوچولو بگیرم😋

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
آره عزیزم معمولا سن ازدواج بستگی ب شرایط خانوادگی و شخصی هر فردی داره ایشالا ک خوشبخت باشی همیشه 😘

ربطی به شرایط نداره کلا یه رسمه 

خداروشکرمن از خیلی بیشترم خوشبختم ولی خیلی دیدم دوربرمون مشکل شده براشون

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی ربط گفتیا ببخشیدا الان سن ازدواج ۳۰ تا ۴۰ ساله  تازه از بچه دارشدن به اختلاف سنیش چرا گ ...

از نظرایی ک گفتی دیگه خدا رو شکر همه چی خوبه مشکلی ندارم

فقط خواستم ی  آمار کوچولو بگیرم ببینم حد و حدود سن و سال چقدره

😊خدا رو شکر ک زندگی خوبی داری خدا پدرتون رو واستون نگه داره 😊

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
۳۰ سالشونه! اینجوری گفتی احساس کردم همسرم پیرمرده و همچنین خودم پیرزن😂😂

نه عزیزم این چ حرفیه 😁😘

برادر شوهرامم با بچه هاشون 30 و 32 و 28 سال اختلاف سنی دارن توی خانواده اونا عادیه ولی من ی کم حساس شدم 😊

ربطی به شرایط نداره کلا یه رسمه  خداروشکرمن از خیلی بیشترم خوشبختم ولی خیلی دیدم دوربرمون مشکل ...

منظور منم از شرایط یکیش رسم و رسومات و فرهنگ هر منطقه ایه یعنی من نباید طبق شرایط و رسومات خانوادم بگم فلانی چرا دیر یا زود ازدواج کرد

خدا رو شکر ک خوشبختی 😘

پس زودی بچه بیار😊😊

چشم 😊

من ک از خدا مه زود بشه ولی متاسفانه دیر و زودش دیگه دست من نیس ایشالا ک خدا بخواد زوووود میارم