2777
2789
عنوان

اختلاف سنی پدر با بچه هاش

2399 بازدید | 51 پست

سلام خانوما😀✋

میشه لطفا بگین اختلاف سنی شوهراتون و خودتون با بچه هاتون چند ساله ؟؟؟

یعنی خودتون چند ساله بودین وقتی بچه های اول و دوم و یا حتی سوم تون ب دنیا اومدن خودتون و شوهراتون چند ساله بودین ؟؟؟

من خودم 23 سالمه و شوهرم 29 سالشه دوساله ازدواج کردیم شهریور حامله شدم آبان سقط شد این ماه میخوام دوباره اقدام کنم الان ناراحتم ک تا دوباره حامله بشم و ب دنیا بیاد اختلاف سنی ما مخصوصا شوهرم و بچه هامون زیاد میشه 😕

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

پسر بزرگم 20 سال با من و 23 سال باباباش اختلاف سنی داره.

پسر کوچیکم 26سال با من و 29 سال با باباش

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۶سالم بودوشوهری ۲۵پسراولم دنیااومدپسردومم ۲۱ دخترم ۲۳

اینقده فعال بودم من   

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

پسر من 32 سال با من و باباش اختلاف سنی داره. و سنت کمه. نگران نباش.

سن خودم بد نیس بیشتر نگران سن شوهرمم

و با توجه ب این ک کلا سن ازدواج توی پسرا بالا رفته کلا میخواستم بدونم اختلاف سنی در چه حد و حدوده😊

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

اختلاف سنی اینقدرام مهم نیست معاون مدرسمون با دخترش حول و حوش 40 سال اختلاف سنی داره اختلاف سنی دخترش و شوهرش که دیگه بیشتر ....بخدا مثل سه تا دوست میمونن اصلا من روابطشونو میبینم کیف میکنم ایشون رو الگوی خودم قرار دادم بعضیام با اختلاف سنی کم حوصله خودشون و بچه هاشون ندارن

میشه با دلهای پاکتون واسه خونه دارشدمون صلوات بفرستید؟😍